Somló megint újratöltött

2015. április 28. 09:05

Mindig szomorú, amikor a jó alapanyag azért veszik kárba, mert a pincehigiénia nem megfelelő.

2015. április 28. 09:05
Kodela Mia
Borravaló

„Összességében úgy láttam, hogy az idei mezőny kiegyenlítettebb, és noha most is voltak kevésbé magabiztos kézzel készített tételek és kisebb bizonytalanságok – amik nem megfelelő higiéniára, nem teljesen tiszta hordóra utaltak -, de szerencsére a tavalyi nagy felhördülés elmaradt. Mindig szomorú, amikor a jó alapanyag azért veszik kárba, mert a pincehigiénia nem megfelelő. Akik eddig is szép és színvonalas borokat tettek le az asztalra, azok most is jól szerepeltek, és voltak olyanok, akik pozitív meglepetéssel szolgáltak. Eléggé változatos is volt a mezőny, a tavalyi teljesen friss és élénk boroktól, a könnyedebbeken, a hordós tételeken át, egészen az édesig.

Fajtákból és stílusokból is többet nézhettünk meg, mindezzel együtt elég átfogó képet kaptunk arról, hogy merre megy Somló. Az irány jó, reméljük egyre többen csatlakoznak a helyiek közül és most már folyamatos lesz a fejlesztés és fejlődés, a közös kóstolás, együttgondolkodás, kitekintés a borvidéken túlra is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emericus
2015. április 29. 21:16
A hölgyet nem ismerem , de a cikk korrekt.
tokajfan
2015. április 29. 11:51
Tehetségtelen liba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!