Az egyszeri KDNP-s esete az EU-s zászlóval

2014. november 12. 16:49

Vajon a képviselő úr hallotta már, hogy valami, magukat székelynek mondó népek az Édentől keletre épp olyan dolgokért harcolnak, hogy saját zászlóikat is kirakhassák a közintézményekre?

2014. november 12. 16:49
Pap Szilárd István
Kettős Mérce

„»…mi lenne, ha minden nemzetiségi szószóló behozná a saját zászlaját a terembe?« – így reagált Latorcai János az Országgyűlés KDNP-s alelnöke arra, amikor az egyik szocialista képviselő, Heringes Anita egy EU-s zászlót vitt be az ülésterembe. Most tényleg? Ez annyira magas labda, hogy szinte már szégyellem lecsapni. Vajon a tiszteletreméltó kereszténydemokrata képviselő úr hallotta már, hogy valami, magukat székelynek mondó népek az Édentől keletre épp olyan dolgokért harcolnak, hogy az állam rájuk is teljes értékű polgárokként tekintsen, és ennek jegyében saját zászlóikat is kirakhassák a közintézményekre/ben? (...)

Az ülésvezető egyébként arra is utalt, hogy a »parlamentnek egységes arculata van«, ezért nem illik belé annak a közösségnek a zászlaja, amelyhez hazánk is tartozik. Szomorú, hogy a parlament alelnöke szerint az egységes arculatot megbontják azok a gaz kisebbségiek, de azért azt mégis jó lenne tudni, hogy vajon Latorcai úr mikor kezdeményezi a horvát címer lefaragását az Országgyűlés épületének homlokzatáról.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. november 13. 10:01
A parlament szegénységi bizonyítványa az úniós zászló hiánya!
1120
2014. november 13. 01:50
"...vajon Latorcai úr mikor kezdeményezi a horvát címer lefaragását az Országgyűlés épületének homlokzatáról." Meg még hülye is vagy, mint az állat!
1120
2014. november 13. 01:49
"...magukat székelynek mondó népek" Így beszél egy magát magyarnak mondó piréz... :)
vigyor
2014. november 12. 20:53
Az EU zászló berángatása az ülésterembe baromság. Az indoklás az eltávolításra baromság. Ne akarjuk már megmagyarázni egyik nyilvánvaló baromságot se ha lehet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!