Bardon, Bénye bárója

2014. július 30. 09:33

Tombor András erdőbényei borászati feldolgozója nem olyan régen nyerte el mostani, korszerű formáját.

2014. július 30. 09:33
Ripka Gergely
Táncoló Medve

„A Bardon újabb fontos és erős bényei bástya, akik mégis kimaradtak a kalauzból. Nem tudom, kinek a hibája, de nem kéne többször elkövetni, srácok... Köszönöm. A dekoratív, arisztokratikus megjelenést árasztó Hirschberg-címeres címkét (nekem tetszett) kicsit modernizálta mostanra a borászat. A pince a nevét egyébként Bardon Beatrixról kapta, az ő fia a pince tulajdonosa: Tombor András, akinek erdőbényei borászati feldolgozója nem olyan régen nyerte el mostani, korszerű formáját. Ha világszínvonalú technológiával fölvértezett középbirtokot keres valaki ezen a környéken, akkor irány a Bardon.

A borokat immár Szabó Tímea készíti. Nagy odafigyelés mellett. Az újabb tételek felettébb meggyőzőek lettek. A birtok 9 ha-on termeszt szőlőt, olyan izgalmas dűlőkben, mint a Sarkad, a Lapis és a Meszes. A borok kiegyensúlyozott sorba rendeződnek, gazdagok, stílusosak, elegánsak, amiket sajnos meg is kóstoltam.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!