Korszemek II. rész

2014. július 08. 11:09

Milliomosnak maszkolt ezresek, az ezeregy törlesztőrészlet meséi. Frank vihar, forint veszteglés, euró vízió.

2014. július 08. 11:09
Kollár Dániel
Jobbklikk

„Milliomosnak maszkolt ezresek, az ezeregy törlesztőrészlet meséi. Frank vihar, forint veszteglés, euró vízió. Új építésű lakópark szoftfasiszta lakókkal, garázslejáró, egofeljáró, fake énképek, saját pláza a ház végében. Vérszemet kapott, önmagával összkomfortos ingatlanügynök az elején. Egyéni cirkó, közös költség, lentről loopolt lépcsőház, közös képviselő zsebre tett cash-se. Kikapcsolt vízóra, porta, szolga, szalmaszál Édenbe, szelektív kukákkal keresztezett sugárút a vadonba. Sugar shop az inzulin tűk közt, újszerű panel panoráma, törékeny lelet a kerület közepén.

Lakógyűlés. Hűlt helyén talált felújítási alap, alakzatba rendeződött rendezőbizottság, a Corvin Confidential. Katalin, az elnök, tekintete akár a gonosz karaktert játszó James Cromwellé, szemei a késedelmi kamatlábak. Szürke haj, szürke szemüvegkeret, szürke kardigán, szürke excelek, ha jobban megnéznénk, kirajzolódna rajta az ötvenedik árnyalat is. Karolin, bizottsági alelnök, titulushajhász, fontoskodás- és Frontin-függő. Károly, a gondnok, foglalkozását tekintve gyakorló alkoholista. Szandál, zokni, krajcárrum-zombi. Khalid, az arab, a kivitelező embere, maga se tudja mi a foglalkozása azon kívül, hogy egy jogi személy személye. Falakat húznak fel fele annyi cementtel és mésszel, mint azt a jogszabály előírja. A lakók nem, de ők boldogan élnek, amíg fel nem falnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2014. július 08. 13:21
"A Magyar Nemzeti Bank tájékoztatása: Nemsokára kezdik nyomni az ötvenezer forintos bankjegyeket. Cicciolina és Rózsa Sándor lesz rajta, jelképezve, hogy kurva betyár világ gyün ... " http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/az-50-000-forintos-bankjegy-42080
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!