A világ végfelszámolása zajlik

2014. április 01. 09:21

Azok, akik négy-öt évvel ezelőtt még megmosolyogtak, ha a földönkívüliekről kezdtem el beszélni, most engem keresnek, hogy mit olvassanak, hogyan éljenek. Óriási a felébredés. Interjú.

2014. április 01. 09:21
Pataky Attila
HVG
A Békemenet szerencsére jámbor társaság. Hogyan győzte meg a kételkedőket, hogy csatlakozzanak a civil felvonulásukhoz?

Ma két világnézet ütközik. A szemet szemért az egyik, a szeressétek egymást a másik. Az előbbiben az európai, az utóbbiban a magyar lelkiségre lehet ráismerni. Nekem meggyőződésem, hogy sem a vallás, sem a politika nem oldja meg egy nemzet problémáit. Egyszerűen egyiknek sem érdeke. A vallás a lelked, a politika pedig a tested tartja fogságban. A változást csak magadtól és a melletted álló embertől várhatod. Aki ezt nem látja, az nem is akarja látni.

Ez a képlet alkalmazható akár a devizahitelesekre is?

Ezt is egy szűk, kizárólag a saját érdekeit szem előtt tartó amerikai csoport irányítja. Ők a felelősek azért, hogy Magyarország adóssága gyakorlatilag kifizethetetlen, ráadásul úgy, hogy a Magyar Nemzeti Bankhoz se az államnak, se az állampolgároknak semmi köze. Marha jó, mi? Ha van egy tőled független, kifizethetetlen adósságod, akkor rabszolga vagy vagy sem?
 
Hogyan lehet lerázni ezeket a láncokat?

Szólni kell. A rejtett kaszt az emberek nagy részét apolitikusnak akarja nevelni. De hatalmas az ébredés, én már látom, hogy az emberiség nagyon nagy százaléka nem hiszi el, hogy ez lenne a legfrankóbb formája a létezésnek. A régi rend, a gazdaság, a pénzügyi rendszer és a társadalom is összeomlóban van, nagyjából 2020-ig minden le lesz söpörve.

Forradalom jön?

Spirituális forradalom. A materiális világba fagyasztottaknak lassan fel kell adniuk az állásaikat, például a Magyar Tudománytalan Akadémia is nevetségessé válik azzal, hogy a kvantumfizika eredményeit egyszerűen figyelmen kívül hagyja. Amúgy milyen név az, hogy Akadémia? Akadozik, elakad, miért nem lehet mondjuk inkább, mondjuk Teremtő Média? A gondolat erejével kell teremtenünk, ez a nagy titok. Kínában most is szuperpszichikus gyerekek százezrei születnek le. Ezekkel a gyerekekkel már nem tudják azt megcsinálni, mint velünk, ezek a talpukkal, a hónaljukkal olvasnak. Százezrek vannak, akik a mi normáink szerint valóságos csodákra képesek. Nem én találtam ki, nézd csak meg a neten.”
 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Leszart Rittberger
2014. április 01. 19:47
Szegény Attila úgy nyilatkozik meg, mint a tipikus őrült! Koherens, igaz és kerek amit mond, majd elkezdődik a talppal olvasás Kínában... Nehéz lehet ezt a sok kitünő gondolatot egyben tartani.
kjkj945
2014. április 01. 16:45
http://borsonline.hu/20140305_megdicsertek_pataky_attilat_a_foldonkivuliek "" az Edda frontemberével barátkozó idegen a bolygónk megmentése miatt jött közénk."" Már nem e világi!! Tudja, hogy vége a földnek!
brabant89
2014. április 01. 16:32
A fényképeken látszik, hogy a Nagy-Magyarország címeres faliszőnyeg mindkét oldalán egy-egy puska van. Szabad puskát így tárolni otthon? Nem kellene annak elzárva lennie?
6qwasyx
2014. április 01. 13:04
Kellenek a patakiattilák, hogy szellemi mélymagyar szinten tartsák a posványos agyú fityiszeseket. Ahol valaki megpróbál gondolkodni, oda küldenek egy a körközepénállok nótát, hogy magához térjen. Ördögi körforgás ez a túloldalon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!