Szevasz tavasz, csomagolok!

2014. március 30. 13:47

Azt be kell látnom, hogy az én közönségem a liberálisabb, elfogadóbb emberekből áll.

2014. március 30. 13:47
Krasznai Tünde
Blikk

„Azok az emberek, akik rám kíváncsiak, nem a vidéki művelődési házakban lelhetők fel. Félreértés ne essék, én mindenkinek szeretnék énekelni, senkit nem akarok megbántani, vagy degradálni! Viszont azt be kell látnom, hogy az én közönségem a liberálisabb, elfogadóbb emberekből áll.  Valamilyen oknál fogva - igazából magam sem tudom, hogy mi ennek a valódi oka -, de nagyon kevés a koncertem. (...)

Semmi másra nem vágyom, csak arra, hogy itthon zenélhessek! Ez a hazám, a magyar az anyanyelvem. De ha nem fogok tudni megélni az éneklésből, kénytelen leszek egy kicsit elmenni innen. Egy darabig még bírom. De ha minden akaratom ellenére, nem indul be a karrierem, akkor szevasz tavasz, csomagolok!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2015. december 27. 09:18
Maradhatna, ha tudna kapálni. De azt se...
geraz51
2014. július 12. 13:17
Na csá!
56október
2014. május 22. 23:10
Kedves Tünde, nagyon jó énekesnő vagy, és megajándékoztál az X-faktorban néhány tényleg felejthetetlen pillanattal. Remélem, megtalálod az utadat. DE amit a közönségről az elfogadásról stb. mondtál, az maga a nagy tévedés. Nem itt van a kutya elásva.....
szokolaigyorgy@gmail
2014. május 22. 23:08
Hát bizony Tündike, már Alföldinek sem kellettél.Lassan kihalnak a perverzek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!