Kövér László és a pornócasting

2013. december 20. 08:06

Ferenc pápát nem zavarják a Krasznai Tündék, de biztosan Ferenc pápa értékrendjével van gond, mert Kövér Lászlóéval nem lehet.

2013. december 20. 08:06
Gomperz Tamás
hvg.hu

„Ha nem számít erkölcstelenségnek pornót nézni, akkor milyen értékrendbe nem fér bele Krasznai Tünde, mindenesetre a karácsonyi éneklésével kapcsolatban akár abból is kiindulhatunk, hogy a pornózás (valamint dr. Kövér László) nehezen egyeztethető össze a keresztény tanítással, ugyanakkor az ő (nem dr. Kövér László) története mégiscsak egy keresztény tanmese, benne nélkülözéssel, eltévelyedéssel, jó útra téréssel, megbocsátással. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat részéről megkövezéssel: ezt a szerepet is mindig eljátssza valaki, csak hogy a tevéknek könnyebb legyen átkelni a tű fokán.

Ezalatt Rómában a pápa Krasznai Tündéket hív meg a születésnapjára. A konzervatívabb, vallásos vendégek (tanárok, egyházi személyek, szülők) értékrendjébe Ferenc pápa sem fér bele. Ők az ellentétes irányú jellemfejlődésre szavaznak. Amikor a kezdetben ártatlan fiatalok felnőve gruppenben közgépezik haza a pénzt, miközben az egyikük börtönbe zárja a hajléktalanokat, a másik a segélyeket vonja meg, a harmadik a tehetősek jövedelmét emeli, mindennek következtében közel félmillió gyereket kell az éhezéstől megmenteni, de a konzervatívabb, vallásos vendégek (tanárok, egyházi személyek, szülők) értékrendjébe ez simán belefér, csak az nem, ha valaki valamikor kamera előtt dugott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 285 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2013. december 20. 13:38
Gomperznek igaza van és nagyon jól mutat rá a képmutatás gyökerére. Ettől függetlenül szerintem is hiba volt meghívni nemcsak Krasznai Tündét, hanem az egész X-faktort, mert ez a szirupos, suta, egyenhangú celebtehetségkutatott-világ nem érdemel további reklámozást. Egyetlen érvet tudok, ami miatt az egész jelenség, az összes olyan hulladék vadhajtásával, mint az idei X, megbocsátható: Rúzsa Magdi. Őnélküle szegényebbek lennénk. A többi viszont mehet a levesbe. (Blaszfémia volt például a Personal Jesus az ocsmány nyálszenny bythewaytől. Egy másodperc is elég volt a hányáshoz.)
Wagner Hopkins
2013. december 20. 12:48
A hávégélakó Gombperec és az ö onanizáló angyalkáik a Nagycímer két oldalán.
RobertG
2013. december 20. 12:12
Pornoslányt a gyerekeknek, meleg házasságot és gyerek örökbefogadást, ateizmust az iskolákba kívánok minden liberális nézetű embernek Karácsonyra – ja bocs újévre (ugye Karácsony az kersztény ünnep es nem lehet megsérteni a nemhivöket) Nyugodj békében Szent István (ha tudsz hisz nemzeted a jó úton halad)
Autofocus
2013. december 20. 11:55
Egyformán utálom a képmutató szemforgatást, a kicsinyes morális ítélkezést mások felett (a minimális emberi nagyvonalúság hiányát) és a médiahisztéria keltést. Talán az szégyellje magát legjobban aki ebből ügyet csinált.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!