Aki nem fér be a Parlamentbe

2013. december 20. 09:26

Mindenről Krasznai Tünde tehet. Mert nem maradt ott, ahonnan jött.

2013. december 20. 09:26
Friss Róbert
NOL

„Ezzel ki is futott volna a történet, ha nem közeledik a megváltó szeretet ünnepe és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesülete (elnök Kövér László, az Országgyűlés elnöke) szokás szerint meg nem hívja hátrányos helyzetű gyerekeknek rendezett parlamenti karácsonyára az X-Faktor szereplőit is. Na, nem mindenkit, mert a tündérmese az újjászületésről itt félbeszakadt. Aggályosnak találtatott, hogy egy »felnőttfilmes« is fellépjen az ország házában, még ha énekelni és nem vetkőzni kellene is ott. Mert a konzervatívabb, vallásos vendégek közt akadhat olyan, akinek az értékrendjébe nem fér bele Krasznai múltja. (Véletlenül sem idéződik fel a Bibliából a bűnbánó prostituált alakja.) Kéretik tehát őt mellőzni. Az RTL Klubnak választania kellett: vagy megtagadja a műsor »alapelvét«, vagy előrefut. A tévé megszaporázta lépteit: erkölcsi szempontból elfogadhatatlannak minősítette, hogy egy tehetségkutató dobogósát a múltja miatt diszkriminálják, ahol pedig az egyik szereplő nemkívánatos, ott valamennyi az. Az X-Faktor tehát távol marad a Parlamenttől, a rendezők pedig megfosztottak több száz szegény, hátrányos helyzetű gyereket attól, hogy a teljesítményükkel inspiráló versenyzőkkel találkozhasson. Egy olyan szereplő miatt, aki maga is szegény gyerek volt.

Mindenről Krasznai tehet. Mert nem maradt ott, ahonnan jött. Most láthatja: az álszentség e hánytató kavargásában egyetlen »fennkölt« pillanatra sem könnyű a gyógyulás. A szabadulás a jelentől.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2013. december 20. 12:04
A demokratikus ellenzék szarban van. Most minden alkalmat meg kell találni, hogy a kormányt gyalázzuk- meg az ahhoz közelállókat. Ilyenkor nem baj, hogy köztörvényes, vagy prosti, vagy bűnbánó maffiózó, a cél szentesíti az eszközt! Mivel a voksvadászat egyre több dimenzióra fog kiterjedni, látom, hogy a Baldemokraták most a prostikra gyúrnak! Keressétek fel Ilona Stallert. Egyszer már akart indulni az Ó-Hazában, de nem járt sikerrel. De ti úgy látszik mindig találtok új husikát! Várom, hogy Kiszel Tünde mit szólna egy felkéréshez, mondjuk valamely volt SZDSZ "hulladékpárthoz"való csatlakozáshoz?
6qwasyx
2013. december 20. 11:44
Szerintem Kövérnek a kommunista múltjával nem sok keresnivalója van a parlamentben. Büdös lesz tőle ez a patinás épület.
müller
2013. december 20. 11:41
Egyébként meg, ha rajtam múlna, semmilyen múltú X-faktorosokat nem hívnék meg egy ilyen rendezvényre, ugyanis az ilyen egyszeri felhasználásra megkreált műanyag sztárocskákat a gyerekek elé példaképül állítani sem sokkal jobb, mint kurvákat.
müller
2013. december 20. 11:32
Miről beszél ez a barom ? Senki nem a bűnbánás lehetőségét tagadja el tőle - már ha egyáltalán bűnbánatot akar gyakorolni - hanem egy felekezetektől független egyesület döntött úgy, hogy ki az akit szívesen lát a saját rendezvényén és ki az akit nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!