Mesterházy Attila felhívta-e Vicseket?

2013. október 25. 08:04

Érdekelne, akkor éppen finnyásságcsökkentő tablettát szedtek, amikor Mandur, Puch, Lendvai I. vagy éppen a Szerencsejáték-vezér előszobájában kellett ücsörögni, hogy jön-e a lé vagy sem, avagy a Táncsics Alapítványtól kuncsorogni?

2013. október 25. 08:04
Orosz József
Facebook

„Egyrészt szeretném tudni, hogy Mesterházy Attila felhívta-e Vicseket, a Klubrádió főszerkesztőjét vagy sem. Innen, Kanadából nem tudom megmondani, hogy Vicsek rácsapta-e a telefont. Aztán szeretném tudni azt is, ha a Klubrádió éppen ma jött rá, hogy Kuncze Gábor a politikai színpadra lép, korábban senki nem hallotta az ott sugárzott társadalmi hirdetéseket benne Kunczéval, mint az október 23-i ellenzéki demonstráció szónokával. Meg azt is szeretném tudni, van-e egyáltalán a Klubrádiónak szakmai vezetése, amelynek egyébként legkésőbb csütörtök este nem tűnik fel, hogy másnap Kuncze műsort vezet, majd tökéletesen abszurd módon Somogyi Zoltánnal (aki egyébként a demonstráció idején éppen tollaslabdázott) elemzi az előző napi demonstrációt és a felszólalókat.

Az pláne érdekelne, hogy a szerdai demonstráción éppen Kuncze miatt lelkendező Váradi Júlia helyszíni tudósítót - jóllehet ebben a szakmai mivoltában nem ismerem - senki nem hallotta? Ő még ott van? Mert ha igen, akkor végképp nem stimmel a dolog. Most tetszettek ennyire finnyásak lenni, meg akkor is, amikor Mihancsikot méltóztattak az állítólagos kiegyensúlyozatlansága miatt kipaterolni (azóta sem értem, egy éjszakai értelmiségi műsorban mondjuk Nádast, Hellert mégis kivel kell kiegyensúlyozni, mondjuk Szentmihályi Szabóval és Fritz Tamással). Meg érdekelne, akkor éppen finnyásságcsökkentő tablettát szedtek, amikor Mandur, Puch, Lendvai I. vagy éppen a szerencsejáték vezér előszobájában kellett ücsörögni, hogy jön-e a lé vagy sem, avagy a Táncsics Alapítványtól kuncsorogni.

Vagyis érdekelne ennek a morális és szakmai fertőnek és felelőtlenségnek a magyarázata, érdekelne a DK-s szavazók és egyben Klubrádió-támogatók nyilvános és folyamatos megalázása az élő adásokban (lásd. mit lehet tenni a Bolgár -műsorában túlsúlyban lévő DK-s betelefonálok ellen topic megbeszélése a Hetes stúdióban). Legfőképpen az érdekelne, hogy a Klubrádió túléléséért folytatott szabadságharc és pénzgyűjtés kizárólagosan a csatorna megmentéséért szólt-e, avagy végre sikerült a Jókai utca és a Bokor utca között egy gyümölcsöző és elvtársi kapcsolatot kialakítani annak reményében, hogy a választások után a feltehetőleg legerősebb ellenzéki párt megnyitja a pénzcsapokat, és ebben természetesen bezavarnak a DK-s hallgatók, bezavar Kuncze - ám a szakmaiság vagy egy csatorna szakmai irányítása mint alapkövetelmény az "elvtársak, a helyzet fokozódik" miatt folyamatosan vesztésre áll, ám a "baráti, bevételt jelentő" telefonok legalább funkcionálisan működnek. A Klubrádió esetében a szervilizmus mióta a "túlélésért folytatott szabadságharc" szinonimája?

Csak ezek lennének a kérdéseim. Ja, és várom, hogy belepiszkítok a saját, volt fészkembe minősítést. Meglesz rá a válaszom. Ha mondjuk betelefonálok a Bolgár-műsorba, és felteszem ezeket a kérdéseket, akkor választ is kapok?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2015. augusztus 04. 14:04
Nem érdekes, hogy nektek teljesen mindegy miről beszéltek, a végén mindig a Fideszhez juttok ki. Nos ez már betegség, ezt kezeltetni kell. Úgy tűnik a balliberális oldalon kezd kialakulni egy etnikai ellentét.
nyugalmazott tanár
2015. augusztus 04. 14:04
Mesterházy Attila felhívta-e Vicseket? Ki nem hamuzza le? Uncsi, de nagyon.
Laibach
2015. augusztus 04. 14:04
Józsi ! Nincs már Napkelte aludhatsz tovább.
johnnyrotten
2015. augusztus 04. 14:04
Huh! Ez kemény volt, Ruszki! Jók a kérdések, és ezeket eddig mi is megfogalmaztuk többször baráti sörözések alkalmával, de, ugyebár a kérdésföltevés a megfelelő személynek esélytelen volt. Most te itt belepöktél a levesbe egy jó nagyot! (Persze, kíváncsi lennék, mi verte ki a biztosítékot nála, hiszen korábban maga is haszonélvezője volt a sok "előszobázásnak".) Azért biztos, ami biztos, kérek egy kávét... :-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!