Hogyan nyomtassuk ki az internetet?

2013. szeptember 04. 17:56

A webes tartalmakat nyomtatásban kénytelen lesz újrafogalmazni a Poszt Magazin. És ebben az újrafogalmazásban épp csak a webes mivolta fog elveszni ezeknek az írásoknak.

2013. szeptember 04. 17:56
Szabó Gergely
Webisztán

„Én azt gondolom, hogy nincs olyan, hogy nyomtatásban közölt webes tartalom. A webes tartalmakat nyomtatásban kénytelen lesz újrafogalmazni a Poszt Magazin. És ebben az újrafogalmazásban épp csak a webes mivolta fog elveszni ezeknek az írásoknak.

Ha így lesz, akkor ez igazából egy még olcsóbban előálló, eredeti témáktól mentes Magyar Narancs. Ha csak az illusztrációnak kitett címlapból indulok ki, akkor hatalmas újdonságok nem várhatók témaválasztásban: »Az örök bendegúz, Trafikok határnapja, Tánc Zamárdiban, Sólyom vagy WizzAir? Kivándorló magyarok, Garancsi István interjú.«

Mindezekkel együtt is, én megszavazom a bizalmat Weyer Balázsnak. Fogok vásárolni legalább egy példányt. Elsősorban azért, mert bízom a hozzáértésében, és mégha a papíralapú világtól jó tíz éve el is szakadtam, bizonyára ezen a formátumon is lehetne életképes terméket előállítani. Más kérdés, hogy én jobban hinnék egy táblagépre optimalizált heti kiadványban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!