Gyilkos elmék, hangosodó gyűlölet

2013. augusztus 13. 09:42

Nem értik ők, a lelki szegények: nem marad jogalapjuk a saját közösségükkel szembeni erőszak elítélésére, ha ők maguk az erőszakot vallják.

2013. augusztus 13. 09:42
Ardamica Zorán
Parameter.sk

„Vajon milyen ember az, és milyen gondolatai, tervei vannak azon személyeknek, akik egy városnyi ember elpusztításában résztvevő szadista halálhíre alá ilyeneket írnak:

Derék ember volt, Nyugodj békében, Laci bácsi, Örülhetnek, akik arra élveznek, hogy egy 99 éves ember életét megkeserítsék, Nyugodjék békében a Zuroff félék kapzsiságának, hatalomvágyának újabb áldozata, Új prédát kereshet a vad, Béke poraidra, Fehér Harcos, Igazi hazafi volt, Na ez sem jött össze, metéltek... etc., etc., etc.?????????

Olvasom »érvként«: még a komcsi gyilkosokat sem büntették meg, még a Szlovákiából deportált magyarok miatt sem kaptak a tótok, miért nem a zsidó tömeggyilkosokat ítélik el a palesztinok és mások irtása miatt, hiszen már simán verik a németeket, és nincs joga magyar területen ítélkezni szlovák bíróságnak, és Horn Gyula vajon tiszta lelkiismerettel halt-e meg, és Biszku nyugodtan fröccsözik, és a 2006-os zavargások miatt sem ítéltek el senkit és a hirosimai atombomba és... Egyszerűen nem találok szavakat a felháborodásomra! Nem mintha sok futni hagyott bűnös ember valóban nem érdemelne bűnhődést. Nem mintha nem lenne baj, ha más gyilkosok nem bűnhődnek meg tetteikért. De ezzel menteni fel egy tömeggyilkost?! Mekkora lelki és szellemi nyomor kell ehhez?! Ha egyetlen fő nem bűnhődik meg valami miatt, akkor már mindenki lehet ártatlan és felmenthető??????!!!!!! Atyavilág, hová jutunk?!

Hát, ahová jutottunk. Sokan, százas nagyságrendben kommentelnek ebben a szellemben. És akkor hányan nem szólnak, de egyetértenek?

A szlovákiai magyar kisebbség, ismétlem, kisebbség, sőt, bizonyos mértékben maga is elnyomott és a történelem során üldözött kisebbség tragédiája, hogyha akár egyetlen nácizmust, fasizmust, fajgyűlöletet és vallási, nemi vagy más megkülönböztetést igenlő tagja van! Akár egyetlen is! De látható, nagyon jól látható, rengetegen vannak. Túl sokan. Áldozatokból gyilkosok cinkosai lettek. Nem értik ők, a lelki szegények: nem marad jogalapjuk a saját közösségükkel szembeni erőszak elítélésére, ha ők maguk az erőszakot vallják. Nem értik. Nem értik. Nem értik. Nem értik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaktuszvirág
2013. augusztus 13. 18:24
Erről az 1941-ben történt, zsidókat Ukrajnába deportáló történetről most hallok először.Furcsa,hogy ezt idáig sehol sem említették.Hol lehet erről "hivatalos" dokumentumokat találni?Ha ez tényleg megtörtént volna,akkor már naponta 100 szor a pofánkba vágták volna.Tudtommal a zsidók deportálása 1944-ben kezdődött.
Text adósság
2013. augusztus 13. 14:13
Ha a fajtársaid nem lőtték volna le Ferenc Ferdinándot még mindig az első világháború kirobbantásával foglalatoskodhatnál? Prutty!
Text adósság
2013. augusztus 13. 14:06
"Nem értik ők, a lelki szegények: nem marad jogalapjuk a saját közösségükkel szembeni erőszak elítélésére, ha ők maguk az erőszakot vallják." A Talmud szerint a gojok azok az állatokkal vannak egy szinten és semmilyen erőszakot nem ítélhetnek el akkor már nehogy elvárd hogy az állatok veletek együtt érezzenek. Prutty!
Text adósság
2013. augusztus 13. 13:29
"Hát, ahová jutottunk. Sokan, százas nagyságrendben kommentelnek ebben a szellemben. És akkor hányan nem szólnak, de egyetértenek?" Z Orrán! Mekkora lelki nyomorban szenvedhetsz, és milyen kevés agytekervényed lehet, -persze nem várhatjuk el hogy 4 agysejt még tekeregjen is- ha sajnáltatni akarod az ellenséget. Prutty!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!