Levél régi barátaimnak

2013. július 20. 07:33

Most, hogy megszületett a nitrogén kiskoalíció (színtelen szagtalan gáz) érdemes volna átgondolni, hogy mit is kerestek ott.

2013. július 20. 07:33
Vágó Gábor
Vágó Gábor blogja

Ám azt már nem értem, hogy miért kell a neveteket és a munkátok adni egy olyan szövetséghez, ami tagadja a részvétel elvét (diplomás képviselőjelöltek), ami említést sem tesz a paksi beruházás leállításáról (fenntarthatóság), ahol az igazságosság csak a közhelygyűjtemény egy újabb eleme. A legfőbb dolog ami hiányzik az összefogósdiból az újításra való törekvés, a kreativitás, és az állampolgárok iránti alázat. Ami látszik kívülről az az egyéni érdekek cicaharca, a könyöklés és a tartalmi dolgokban status quo-hoz való ragaszkodás. A kognitív disszonancia csodákra képes, de hosszú távon elkorhasztja a lelket.

Ha veletek mentem volna, most elgondolkoznék, hogy valóban Szekeres Imre és Veres János plakátokat akarok-e ragasztgatni úgy, hogy semmi esélyem nem nyílik arra, hogy az elvtársak működésmódját megváltoztassam. Amíg nem kezdődik el a sárdobálási nagyüzem a kampányban még lehet változtatni. Mindenesetre én szívesen várlak titeket vissza, ha úgy gondoljátok még, hogy lehet más.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silvester
2013. július 21. 11:15
A felsorolás hiányos.Kell még hozzá a kálium,s.foszfát,magnezium és a trágya koalició teljes....?
Csigorin
2013. július 21. 09:21
nitrogen az apadfasza, az semleges. Inkabb szenmonoxid, az is szintelen es szagtalan, de rendkivul mergezo.
koronaszepe
2013. július 20. 17:05
" Mindenesetre én szívesen várlak titeket vissza, ha úgy gondoljátok még, hogy lehet más" És - tulajdonképpen, áttételesen - Orbán Viktor és Fidesz plakátokat akartok ragasztgatni. Kedves Gábor, ez szint alatti volt.
hümmögő
2013. július 20. 16:24
Szegény Vágó! Jövőre új meló után kell néznetek, hacsak nem álltok be a jelenlegi hatalom mögé, amiben nagy esélyt látok! Ha így lenne, akkor viszont ti vagytok a legnagyobb hazug SZDSZ-s csicskák! Hm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!