Mesterházy: Orbán light verziója

2013. június 23. 11:11

Light, mert Orbán még ellenfeleivel is képes volt elhitetni évtizedekig, hogy szeretne tenni az országért.

2013. június 23. 11:11
Futur
Futur: menő jövő

„A 39 éves politikus a majálisok kivénhedt sztárjai között furakodott a szocialista párt első sorába. Nagyon szereti, ha nyilvánosan is megmutathatja, micsoda hatalmas sikert ért el a panelnyugdíjasok simogatásával. Amikor interjúkban rajongói kérdéseit idézi, egyszerűen csak elnök úrnak hívja magát, facebookján Főnök feliratú kólával pózol, miközben nincs érdemi mondanivalója azon kívül, hogy Orbánék nem jól csinálják a dolgokat. Ezzel a pr-rel jövőre lehetetlen lesz megfogni a bizonytalanokat, akik eldöntik a választásokat. Mesterházy Attilának be kell látnia, hogy már most lehetetlen matematikailag, hogy valaha miniszterelnök legyen.

Ő Orbán light verziója. Light, mert Orbán még ellenfeleivel is képes volt elhitetni évtizedekig, hogy szeretne tenni az országért, miközben csak azt tervezgette, mekkora trónja lesz majd a felcsúti stadionban. Ő úgy döntött, meglovagolja a keresztény hitet, a vidéki focista srác imidzset, majd később a zeitgeistos vonalon megpróbál a nácik közül is áthúzni néhány százezret. Ezzel szemben a szocialisták főnökének csak a nyugdíjasok, és azok maradtak, akik még mindig azt hiszik, hogy Gyurcsány meg Bajnai az MSZP-t tolja. Még a baloldaliak is látják, hogy ez az ember mindennél jobban vágyik arra, hogy tömegek tapsoljanak neki, hogy láthassa magát a címlapokon, és tévéinterjúkban csilloghasson.

Pedig az ország érdekében le kell ülnie, és csöndben maradni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. június 23. 15:22
Elég silány írás.Nagyjából fikázás jobbra-balra. Ami Mesterházyt illeti.Én úgy gondolom,hogy nem neki kéne vezetni a baloldalt.Nem érett még meg rá,hogy miniszterelnökjelölt legyen.Persze ez csak az én véleményem.
jégecet
2013. június 23. 14:14
Békemenet adja a prímet, smogger meg tercel hozzá. Ideális team-munka, bögrések.
kjkj945
2013. június 23. 12:48
Mesélj a hard verzióról is!!!
Soma
2013. június 23. 12:04
Mesterházy és Orbán között zongorázni lehet a különbséget, Orbán javára. Bajnai meg egyáltalán nulla, hiába favorizálják. Mesterházynak nagy előnye van vele szemben: Attis nem libás, miatta nem halt meg senki. Pislogi és Attis Gyurcsánnyal együtt nullázták le az országot. Ez a közös nevező.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!