Dorogi István

2013. április 28. 08:55

Vannak borászok, akik nem játszanak szerepet, nem lépnek ki borász mivoltukból, és láthatóan semmi hajlandóságuk arra, hogy folyamatosan önnön pozicionálásukkal foglalkozzanak.

2013. április 28. 08:55
Alkonyi László
Facebook

„Vannak borászok, akik nem játszanak szerepet, nem lépnek ki borász mivoltukból, és láthatóan semmi hajlandóságuk arra, hogy folyamatosan önnön pozicionálásukkal foglalkozzanak. A tarcali Dorogi István nagyon jó borokat készít és - bár ritkán szerepel a nyilvánosság előtt - mindig érdemes figyelni a véleményére.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
perszekutor
2013. május 14. 15:31
==Vannak borászok, akik nem játszanak szerepet, nem lépnek ki borász mivoltukból, és láthatóan semmi hajlandóságuk arra, hogy folyamatosan önnön pozicionálásukkal foglalkozzanak.== Vannak. Az általam ismert tizenhat között is van EGY ilyen ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!