Houston, we have a problem.

2013. február 23. 09:32

Azt írja Szily Laci, hogy az Index már nem lesz ugyanaz, mint volt. Én azt mondom, az egész hazai internet nem lesz már ugyanaz, mint volt.

2013. február 23. 09:32
Berényi Konrád
Onlinemarketing blog

„De a forradalmak felzabálják gyermekeiket, és úgy tűnik, nincs ez máshogy az ilyen médiaforradalmakkal sem. Anno sok éve Nyírő távozása még egy többé-kevésbé súlytalan Indexet érintett, és hát mindenki más maradt. De az utóbbi évek korróziója lassan elkoptatja azt, ami miatt Index lett az Index, és Mészáros Zsófi távozása is egy ilyen hatalmas darab-letörés. 

Azt írja Szily Laci, aki maga is nemrég távozott, hogy az Index már nem lesz ugyanaz, mint volt. Én azt mondom, az egész hazai internet nem lesz már ugyanaz, mint volt. Igaz, már nem ugyanaz egy ideje. Ha kell majd valahol egy éles határt húzni, hogy mikor fogyott el a kezdeti lendület, és mikor lépett ki a béta korszakból ez az egész hazai online tartalomvilág, akkor talán ez lesz az a pont. Illetve az az időszak, ami Uj Péter távozásával kezdődött és Mészáros Zsófi távozásával végződött.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!