Termelési izé

2013. január 04. 15:14

Mi történik itt? Azt hiszik, ennyi? Azt hitték, ez nem fog soha kiderülni?

2013. január 04. 15:14
Berényi Konrád
Cink

„Tény, történt változás, most nem kellett öt évet várni. De közben meg felmerült bennem: mégis, mi ez? Mi történik itt? Azt hiszik, ennyi? Azt hitték, ez nem fog soha kiderülni? Ahogy kiderült, rögtön iszonyat mennyiségű megosztást kapott Facebookon. Egy pár óráig nagyon sokan beszéltek erről - majd jön a bocsánatkérés, ami egyrészt nem több, csak egy újabb adag olaj a tűzre, másrészt meg Eszterházy forgatókönyve, ahogy várta. Azt hiszik, ezt ennyivel el lehet intézni?

Jelentéktelen dolgokból csinálnak kommunikációs katasztrófát. Fölösleges dolgokat csinálnak, és nem is számítanak arra, ami ebből lesz. Amíg a net szabad, amíg nincs korlátozva idehaza a Facebook, addig potenciálisan 4 millió ember tud ezekről a hírekről. Ezek nagy része el is fog menni szavazni. Na vajon kire? Milyen hírek fogják befolyásolni a döntést?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tetigi
2013. február 05. 15:53
Na ja! Egyik a négy legnagyobb németországi magyar író közül!
Soma
2013. január 06. 17:45
Hülyeség az egész. Esterházy menjen a kereskedelmi csatornákra, aztán azt polotizál, amit akar. Kálmán Olga nedves bugyival várná. Egyáltalán: Esterházy nem bízik a tehetségében?
öszödibeszéd
2013. január 06. 15:47
Te, az Esterházy biztosan mindig baromira örül annak, amikor egy ilyen iskolázatlan prosztó ballib tahó védi meg őt, mint amilyen te vagy. Tudod: Xanax a te barátod!
sersem
2013. január 06. 15:14
Jól csinálod,nagyon sokat használsz az ÜGY-nek! Mutasd magad gusztustalan,buta,agressziv féregnek,mint amilyen mindig vagy,mássz mindenki képébe,nyomatva a rögeszméidet,ezzel teljesen a másik irányba terelve mindekit. Igazi sittes cigány tempó,amit minden magyar utál,csak igy tovább! Te vagy a legjobb emberünk. A Jobbik számit a szaktudásodra. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!