Merre tart a TV?

2012. december 16. 09:31

Jó évek jönnek a mozgóképes piacon, az biztos. Néhány év alatt láthatóan át fogunk állni egy nyitottabb platform struktúrára.

2012. december 16. 09:31
Dobó Mátyás
Doransky

„A következő lépés lehet, hogy több képernyős mozgókép nézésre optimalizált appok fognak megjelenni, ami egyben megoldják az IP alapú tartalmat a TV-re és a kézben lévő eszközön a kiegészítő navigációt, szavazásokat, stb.

Ha ez nem lenne elég, a táblagép már most egy olyan személyes eszköz, amin rengeteg TV-s esemény történik, így önmagában is izgalmas platform.

Jó évek jönnek a mozgóképes piacon, az biztos. Néhány év alatt láthatóan át fogunk állni egy nyitottabb platform struktúrára. Itthon a társadalmi szakadék egyik jellemző paramétere lesz szerintem a média fogyasztás átalakulása. Lesznek azok, akik megtehetik, hogy ott és akkor nézzenek, amit szeretnének, tudatosan. A lakosság jelentős része viszont még sokáig megmarad a folyamatos, lineáris TV-s élményeknél.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robin
2013. január 11. 11:15
Nyugaton van jobb dolguk is, de ez Magyarország, ahol a tömegeknek már alig van más szórakozásuk, mint a TV. Ha csökken a nézettség, az inkább azért van, mert a 4 millió létminimum alatt élőnek tönkremegy a TV-je és nem tud másikat venni. x(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!