Kézifék

2012. július 02. 18:48

Akik szívesen kerestek itt, megtalálnak majd a Gault&Millau keretei között is. Ne veszítsük el egymást.

2012. július 02. 18:48
Unger Tamás
Élet és bor

„Ennyi élmény, tapasztalat és bejegyzés után az Élet és Bor most véget ér. Amikor alföldi merlot megkeresett, hogy szívesen folytatnám-e a Művelt Alkoholista szerzői gárdájával, örömmel vállaltam. Úgy gondolom, hogy együtt, egyesítve tudásunkat és kóstolási tapasztalatainkat képesek vagyunk egy minden eddiginél olvashatóbb, színvonalasabb fórumot létrehozni. Ebben akarok részt vállalni, itt akarok tanulni azoktól, akiktől eddig is. Nem hittem volna, hogy egyszer velük folytathatom, de így alakult, és ezzel a lehetőséggel úgy érzem, kötelességem élni. És kötelességem a legjobbat nyújtani, fejlődni, tanulni, tapasztalni tovább. Írni, tudásom szerint a legjobban, őszintén.

Hirtelen eltűnésről, elkedvetlenedésről szó sincsen: én maradok, a blog megy bizonytalanul hosszú szabadságra. Ebben a pillanatban viszont úgy érzem, hogy kötelességem megköszönni a támogatást azoknak, akik interaktívvá tették ezt a fórumot. Köszönöm azoknak a borászoknak, akik folyamatos levélváltások közepette örömmel nyújtottak információkat a háttérről. Köszönöm azoknak a barátaimnak, akikkel volt szerencsém személyesen is kóstolni, beszélgetni. Köszönöm azoknak is, akik a sikertelenségnek, a kudarcnak szurkoltak: megtanítottak, tanítanak küzdeni. Remélem, hogy hasznos és szerves része maradok a borok online, magyar fórumának. Akik szívesen kerestek itt, megtalálnak majd a Gault&Millau keretei között is. Ne veszítsük el egymást.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dodóbá
2012. július 04. 13:08
Mennyibe kerűl egy kiló "boros megmondó" blogger?
dodóbá
2012. július 04. 13:08
Jó. Akkor egy húszast kérnék a "függetlenebbik" fajtából.
ungert
2012. július 03. 00:04
Kedves dodóbá! Ezeröt plusz áfa. Üdv Unger Tamás
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!