Orbán lelkének karbantartója

2012. május 04. 07:31

Balog Zoltán az elmúlt két évben oly tökélyre vitte a semmittevést és a kártékony nyilatkozatokat, hogy most a humántárca élén találhatja magát.

2012. május 04. 07:31
Tóth Ákos
Tóth Ákos
NOL

„Nem lehet tudni, hogy e nagy semmittevésnek valójában mi az oka. Talán az, hogy a lelkész úr nem ismeri a társadalmat a maga mélységében. Az is megeshet, nagyon is azt hiszi, ismeri a teljes mélységében, és e vélt tudásával fölvértezve a fölzárkóztatásról vallott és kinyilvánított hite kimerül abban, hogy az úgynevezett liberális mételytől szabadulni kell, mert azt a társadalom gyomra soha be nem veszi. (...)

Balog Zoltán az elmúlt két évben oly tökélyre vitte a semmittevést és a kártékony nyilatkozatokat, hogy most a humántárca élén találhatja magát, amiben az a lenyűgözően szép, hogy elődje, Réthelyi professzor úr valójában soha senkivel nem konfrontálódott, mert ahhoz is gyenge volt, de úgy látszik, a konfrontáció hiánya is kevés volt ahhoz, hogy tevékenységét eredményesnek minősítsék. Meglehet, ahhoz inkább neki sem kellett volna csinálnia semmit, legföljebb nyilatkozgatni. S bár nem nagyon tűnt föl, ezek szerint valamit mégis kellett tennie, hiszen távozik. Balog lelkész úr pedig olyan területek képviseletére szegődik immár, mint az egészségügy, a szociális szféra vagy az oktatás – jó miniszter lesz, már nem kell csinálnia semmit: a közoktatás garantálja a munkaalapú társadalmat, segély helyett pedig jöhetnek az Erzsébet-utalványok, szegény, szegény nyomorultak, de legalább Orbán Viktor lelke jól van, köszöni szépen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154
2012. május 05. 11:26
A 2 seggnyaló Zoltán egyforma mindnek távoznia kell a közéletből, sajnos ez az áll lelkész úrra is igaz, hogy az ő tevékenysége megdöbbentőbb.
nimród
2012. május 04. 19:32
Ez a Tóth Ákos, meg a ballib kommentelők mintha nem ebben az országban élnének. Végre egy kormány érdemben próbál valamit tenni a cigánykérdés megoldása érdekében. Erre valamelyik kommentelő azt írja, hogy Balog mást se csinál, mint "a szegényeket alázza"(!?) Mivel alázza? Azzal, hogy a segély helyett munka és tanulási lehetőségek teremtésén fáradozik? Ilyen vitapartnerekkel nem is érdemes vitatkozni. Méltatlanok rá, hogy az ember szóba álljon velük.
tóth mária
2012. május 04. 11:02
Tóth Ákossal is csak eggyel többen vannak, amit ír/írt az egy nagy semmi, de legalább jól megfizetik?
Soma
2012. május 04. 09:55
"a fölzárkóztatásról vallott és kinyilvánított hite kimerül abban, hogy az úgynevezett liberális mételytől szabadulni kell, mert azt a társadalom gyomra soha be nem veszi. (...)" ------------- Nem bizony! A "liberális métely" már eljutott odáig, hogy élet-halál kérdése lett a tőle való szabadulás kényszere!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!