Piti kis szarrágók

2012. április 07. 17:16

Fölöttébb érdekes, hogy amerre a Békemenet simán haladhat, s nem probléma biztosítani azt, sem a közlekedést, arra a Meleg Méltóság Menete simán nem haladhat.

2012. április 07. 17:16

„Fölöttébb érdekes, hogy amerre egy / a Békemenet simán haladhat, s nem probléma biztosítani azt, sem a közlekedést, arra a Meleg Méltóság Menete simán nem haladhat, s probléma biztosítani a közlekedést...

 
Mármint 2012-ben. (Ismét, mint évente...) Mármint Pesten. Nem, nem Petrográdban, amely ugyebár a városatyák szellemisége alapján tököpö Leningrád maradt, ahol simán lehet antidemokratikus helyi törvényeket hozni.

Nem tudom, a BRFK-nak szóltak-e, hogy a szovjetek már rég hazamentek. Nem tudom, a BRFK-nak szóltak-e, hogy a Fővárosi Bíróság tavaly is seperc alatt lenullázta a tiltó döntésüket. Szerintem szóltak, csak ezek a rendőr elvtársak ugyebár nem a józan észnek, a törvényeknek (gyülekezési, ugyebár) és az emberségnek engedelmeskednek, hanem a kísértő szovjet (valamint másfelől nézve a szociálnacionalista) minta alapján egy (?) politikai hatalomnak.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papuska
2012. április 08. 22:54
Ki kérem magamnak, hogy a főváros frekventált részén, ahol egy csomó gyerek is lakik, megrendezzék ezt a "toborzót". Nekik van joguk bármire, nekem meg nincs jogom a saját gyermekemet megvédenem attól, hogy egy tanult viselkedési formát divatból átvéve megfosszon bárki az unokáimtól, nemzetemet a fennmaradástól! Tessék az ilyen programokat olyan helyen szervezni, ahol csak azok nézik, akiket érdekel, és nem a fél város kényszerből! Pláne a kiskorúak! Egy magánéleti szituációban, egy becsukott ajtón belül, az nem zavar, és tudomásul tudom venni. Bevallom, annak sem örülnék, ha a heteroszexuálisok szexelve, vagy szexuális jelképeiket kihangsúlyozva, vagy hiányos ruházatban vonulnának a város közepén. Ha valaki meztelenkedni akar, menjen Délegyházára, ott senkit nem zavar, lehet, hogy én is jártam ott, de a körúton nem rohangálnék meztelenül. Mindennek meg van a helye. A gyermekeinket, meg hagyják békén, mert azok védelmében mindenre képes vagyok. Remélem így vannak mások is!
Feyszáll
2012. április 08. 20:10
Már csak a szerb buzik hiányoztak.
Krupp Skya
2012. április 08. 10:42
De most már zárjuk le a nyugdíjtémát, a buzik még megharagszanak, hogy elvonjuk a figyelmet ilyen bagatel dologgal róluk. Majd ráérnek akkor szembesülni amikor megkapják az első nyugdíjat Demszky is maga alá rosált amikor megtudta, hogy 1 millió havi bruttójának 200 ezer a nyugdíja a Bokros kalkulátor szerint.
dr.Kvasztics Fedor
2012. április 08. 09:41
Megint a devianciák támogatása, előtérbe helyezése a lényeg. Mert a liberális felfogás szerint minden kisebbség vélt, vagy valós jogait hangoztatni kell, addig, amíg a többség már szinte kisebbségnek érzi magát. Hát nem! A többség jogai a mértékadók. Minden kisebbségnek megvan a lehetősége arra, hogy a többség elismerését megszerezze, de nem így. A homoszexuálisok az ízléstelenség provokatív felvonulásával megbotránkoztatják a többséget, ehhez pedig nincs joguk. A tangában ízléstelenül vonagló, csókolózó egynemű párok viselkedése közbotrány okozás. Ráadásul a város reprezentatív útvonalán. És nem érdekel, hogy erről másoknak mi a véleménye. Be kell tiltani! Ha tényleg a meleg méltóság menete, akkor vonuljanak rendesen felöltözve, valóban méltósággal, ízléstelen és provokatív viselkedés nélkül. Miért kell egy genetikai torzulást megbotránkoztató fesztivállal reklámozni? És így ebben a formában mi köze van a méltósághoz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!