Óriási jövés-menés a magyar online piacon

2012. január 07. 09:20

2012 minden eddiginél erősebb versenyhelyzetet teremt az online médiában.

2012. január 07. 09:20
Szabó Gergely
Webisztán

„Humánpolitikailag kifejezetten mozgalmas féléven van túl a magyar online média. A teljesség igénye nélkül: Uj Péter és Kardos Gábor az Indextől (CEMP-től), Weyer és Nádori pedig az Origótól távozott. Végbe ment egy kisebb rendszerváltás. A korábban az Indextől az Origóhoz igazolt Vaszily Miklós vezérigazgatóként átigazolta az Indextől Gazda Albertet. Közben az Origo eddigi vezérhelyettese távozott. Kardosról meg ma derült ki, hogy a Ringier-nél folytatja. Ahol eleve nagyobb szervezeti átalakítások vannak folyamatban. Nádori pedig az Origo székéből a Bors székébe ül át. Hm. (...)

Mindeközben a Sanoma eltökélt szándéka lett, hogy a Hír24-ből Index-Origo méretű hírlink gyárat hoz létre, hogy ezzel erősítse pozícióit a hirdetési piacon. Mi a HVG-nél némileg eltérő stratégia mentén, de szintén sok változást vittünk véghez és készítünk elő annak érdekében, hogy sikeresebbek legyünk 2012-ben. Az Index új hirdetési stratégiája is érdekes fejlemény. Miként az is, hogy az Origo nem csak látogatószámban, de presztizsében is sokat erősödött az elmúlt évben.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
advocaat
2012. január 07. 19:05
Most mi van? Itt van egy link fölöttem. S más postokon is. De EGY SEM MŰXIK, mert a Mandy Szerkeztgetői szívatnak. Ezen eiaculáltok, gyerekek?
Akitlosz
2012. január 07. 13:44
Na és ha néhány újsáűgíró munkahelyet változtat az ugyan mitől hír?
blás
2012. január 07. 12:47
Haha a magyar onlány főleg politika/hír sajtóra rá is fér, olyanok mint a művészvilág, szerencsére azzal a különbséggel, hogy nagyobb részt az eddig bőkezű magáncégek hirdetéseiből cincogtak...
heima
2012. január 07. 11:07
"mi a HVG-nél némileg eltérő stratégia mentén, de szintén sok változást vittünk véghez és készítünk elő annak érdekében, hogy sikeresebbek legyünk 2012-ben. " még több kordont találunk ki 2012-ben!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!