Esik a hó, fingik a ló

2012. január 17. 21:02

Úgy kiáltottam fel, mikor tudatosult bennem, hogy mire számíthatunk a Trafóban, mint Klaus Kinski a Cobra Verde nyitójelenetében.

2012. január 17. 21:02
Pándi Balázs
Index

Hurrá, megszületett a döntés: Bozsik Yvette lesz a Trafó vezetője. Lévén, hogy a teljes cirkusz remekül van dokumentálva a világhálón, sok egymásnak ellentmondó nyilatkozattal a leendő vezetőség részéről, ezeknek az ismertetésétől eltekintenék. Ellenben eddig nem tért ki senki külön a pályázat zenéi részét átitató teljes dilettantizmusra. Több belvárosi klub egykori programszervezőjeként úgy kiáltottam fel, mikor tudatosult bennem, hogy mire számíthatunk a Trafóban, mint Klaus Kinski a Cobra Verde nyitójelenetében.

 

Ha egy előadónevek elírásával leadott, zenében harmatgyenge pályázat - amelyben ráadásul több fellépő is a Trafó eddigi zenei programokra elkülönített éves költségvetésének másfélszeresét kéri el fellépti díjra - át tud menni egy szakmai bizottságon, jogos a kérdés, hogy milyen szakmából választották a bizottság tagjait. Én pékre tippelek. (...)

A felsorolt nevek döntő többsége olyan, mintha a lista egy gólyatáborban kiközösített bölcsész iPodja és a Petőfi Rádió 2009-es Top 10-es listájának szerelemgyermeke lenne, ami a Müpa, a Trafó, illetve több hazai klub és fesztiválprogram szóróanyagaival telepakolt íróasztalon fogant volna meg. Ami pedig a megfogalmazást és tartalmát illeti a fent már említett irománynak, olyan mintha egy OKJ-s rendezvényszervező szakot frissen elvégzett naiv huszonéves írta volna első koncertjének leszervezése előtt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2012. január 18. 23:03
Index- Pándi Balázs: Esik a hó, fingik a ló. Na- csak mondj ilyeneket kisfiam , Anyád majd jól elver. Inkább a leckédet csináld meg, mint hülyeségeket , trágárságot irkálsz az iskolai WC falára. Mi minden jelenik még meg- a Mandin? Várhatóak -e budiversek? Olyanok amikkel az épitkezési Toy-toy WC-k , ki vannak díszitve. Az sokat dob majd a szinvonalon. :-)
aroadienamedbart
2012. január 18. 13:58
jó, hogy mind elolvastátok, amit írt, és a tartalmával kapcsolatos kritikákat fogalmaztok meg. a stílus olyan, amilyen, én nem ismerem a munkáit, írhatja, hány koncertet szervezett, satöbbi, de hogy portishead, nick cave és tom waits a trafóba? ez tényleg vicc kategória, ha a többitől el is tekintünk, már ettől komolytalan az egész.
narmer
2012. január 18. 09:38
Azért az vicces, hogy ha liberálisék vesztenek akkor az ellenfél pályázata gyenge, ostoba, összegányolt...hát ez pech.De az övék világszínvonal. A szerző elfelejtette tovább idézni a bárgyú versikéjét :esik a hó ,fingik a ló seggen csúszik az igazgató. Kérdés, melyik?
tarackos
2012. január 18. 09:21
Úgy tűnik az eredetiséget hiányolja a szerző a pályázatból...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!