Hajrá, kampfoljunk!

2011. november 11. 07:27

A képek és a Kerényi-féle kulturkampferek szerepeltetése azt ígéri, hogy a hiányzó magyar kabarét nem kell nélkülöznünk addig, ameddig ők hatalmon vannak.

2011. november 11. 07:27
Andrassew Iván
Népszava

„Orbán kezdte a kulturális háborút, és úgy is jár, mint a legtöbb hadvezér, aki Napóleonnak képzeli magát: bohóctréfába keveredik. Most már például nem az a legnagyobb kérdés, hogy mit kezdjünk Kerényi sokmillióért megszerzett képeivel, mert azok láttán már a jobboldaliak is henteregnek a röhögéstől, hanem az, hogy Orbán tiszteletre méltó felesége megpofozza-e Kerényit. Mert ezt ígérte neki arra az esetre, ha Orbánt belefösteti valamelyik képbe. És ott van. Picike, savanyú, de Orbán.

Maguk a képek és a Kerényi-féle kulturkampferek szerepeltetése azt ígéri, hogy a hiányzó magyar kabarét nem kell nélkülöznünk addig, ameddig ők hatalmon vannak. Az ilyen emberek - ezt látjuk a politika minden szintjén - úgy igazolják önmagukat, hogy csakazértis folytatják a megkezdett utat akkor is, ha már nyilvánvaló, hogy zsákban vannak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oldgóbé
2011. november 11. 12:00
A Népszava még él?
cutcopy
2011. november 11. 11:22
Ha esetleg Andrassew a baráti liberális művészkaszt elmúlt nyolc alatt felgyűlt közpénzből fizetett alkotásait is kielemezné akkor teljesebb lehetne a kabaré..
slomovicz
2011. november 11. 10:48
A hazaáruló semmi perc embereknek, akik a magyarság elpusztitásán munkálkodnak, akiknek vallása az elemi gyülölet minden iránt ami a magyar nemzeti érzést erősiti, üzenek Vass Albert versével- " Üzenet Haza" http://www.youtube.com/watch?v=-RfBTW8SNFg&feature=related Ti- már Andressev féle hazaárulók, balliberális gyülölködők -minden iránt, ami magyar érték- soha sem juttok vissza a hatalomba. Történhet bármi, de ez már nem a szocialista intenacionálé ideje. A hazaárulók, 2010-ben a kukában végezték.
drieno
2011. november 11. 10:25
érdekes ezeket olvasgatni itt, mintha ez volna az ország és Európa legnagyobb problémája mostanság a balliber újságírás a jobboldal és a kormányzat folyamatos provokálásán kívül semmi másra nem képes, talán kivéve a magyargyalázást, de az már annyira természetes tőlük, hogy lassan már meg se említi az ember, ha róluk van szó miközben itt ülünk az euró övezet legnagyobb válságában, az EU eresztékei is recsegnek-ropognak, a negyedik legnagyobb európai gazdaság, az olasz is hatalmas pofonokat kap, ezek csak nyomatják rendületlenül a mérgezett nyálú baromságaikat nap mint nap
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!