Padtársak

2010. december 11. 12:08

Dávid Ibolya és Herényi Károly az elmúlt napokban ismét címlapot érdemelt.

2010. december 11. 12:08

„Április óta, amikor az MDF nagy nehezen kibukott a parlamentből, nem sokszor írtuk le Dávid Ibolya és Herényi Károly nevét. Az elmúlt napokban azonban ismét címlapot érdemelt a két egykori frontember. Ráadásul nem túl illusztris társaságban: Szilvásy György, Gyurcsány Ferenc exkormányfő jó barátja és titokminisztere mellett a szintén szocialista Tóth Károllyal együtt kell a vádlottak padjára ülniük.

Nem véletlenül egy időben, nem más-más ügyben, nem. Együtt. Ez így szép kis tabló, és igazából már senkit nem lep meg, hiszen az már régen, békésebbnek látszó (legalábbis börtönnel nem fenyegetett) ügyek kapcsán kiderült, hogy az MDF és a gyurcsányi establishment nincs is olyan nagyon messzire egymástól.

Az egykor 70:30-azó, tiszta kezeket hirdető MDF-ről most az is kiderült, hogy a 2009-es európai parlamenti választások előtt szűk két héttel egy offshore cégtől, a Seychelle-szigeteken bejegyzett Zirconia Trading Ltd.-től száznyolcvanezer eurót kapott.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
countrystudy
2010. december 11. 17:57
a "legkártékonyabb" jelzőt már kiosztottuk,ők csak pitiáner bűnözők.
balbako_
2010. december 11. 12:31
Ezek már bűnügyek. Dávid tudtommal már nem MDF tag, Herényi nem tudom micsoda a pártban, de a vádlottak padján kell felelniök. És ez így is van rendjén. Ha a gazdasági bűncselekmény is megalapozott, akkor nosza egy füst alatt azt is rendezni lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!