Akik külföldre szaladnak hazánkról hazugságokat terjeszteni

2010. november 02. 10:37

Magyarországba szabad és érdemes belerúgni, mert a rugdosó büntetlenül tetszeleghet az érdekvédő szerepében.

2010. november 02. 10:37

„Magyarország különleges elbírálásban részesül e lapok és tudósítóik részéről. A világ egyetlen országa voltunk, amelyen nyugati lapok elverték a port a demokratikus jogok gyakorlása miatt. Azért, mert Gyurcsány hazugságbeszéde után – mint a szociálliberális pénzen élt holdudvar néhány támogatója e tudósítók szájába adta – az akkori ellenzék »utcai politizálást« folytatott, és idézték Gyurcsányt, aki szerint »Orbán Viktor azzal, hogy utcára vitte a politikát, aláássa a parlamentáris demokráciát«. Garantálható: a nyugati lapok pozitívan fogják kommentálni azt, ha most Gyurcsány viszi az utcára a politikát. Feltűnő, hogy esetünkben a valóság és néhány tucat volt helyi SZDSZ-es mondanivalója közötti harcban a nyugati lapokban vagy emberi jogi szervezeteknél mindig az utóbbi kerül ki győztesen. Szemben milliók véleményével is, akik – Gyurcsány szófordulatával – nem kicsit, de nagyon megbuktatták a korrupcióra és hazugságra épült neoliberális rendet nem utolsósorban az említett miniszterelnök szemkilövetési politikája miatt, amelyről nyugati emberi jogi szervezetek és lapok egyöntetűen hallgattak.

A nép hatalmas többsége által meggyűlölt és a magyar történelem pöcegödrébe hajított rend egyik tagja Mohácsi Viktória volt, akiről a német Tagesanzeiger 2004. június 11-én elragadtatott hangon írt, hogy az SZDSZ-es lista harmadik helyén álló nő lehet az Európai Parlament első roma képviselője. Nem ő lett, hanem a fideszes Járóka Lívia, ami persze nem volt hír, mint ahogyan az sem, hogy az egyéb gazemberségek mellett álláshalmozásra is hajlamos volt főpolgármester, Demszky Gábor Mohácsit rúgta félre, hogy ő, Demszky, EP-képviselő is legyen, ameddig ki nem derült, a két állás összeférhetetlen.

A hazáját SZDSZ–MSZP módon szerető Mohácsi Viktória – aki október 3-án a települési kisebbségi választásokon cigány jelöltként az utolsó helyen végzett az apró Bedő községben, mert őt ott ugyanúgy ismerik, mint kerek e hazában – SZDSZ-es társaihoz hasonlóan most a magyar imázs elleni kampányát régi nemzetközi kapcsolatain keresztül a neki legkedvezőbb terepen, külföldön viszi tovább. Élete legnagyobb lehetőségének nevezte, hogy – mint a Human Rights First nevű New York-i emberjogi szervezet kitüntetettje – az Egyesült Államok kormányától kérhet segítséget a magyarországi gyűlöletbűnözés miatt. Arról viszont nálunk millióknak van véleménye, hogy mi az igazi gyűlöletbűnözés, és kik követik el kik ellen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tikva
2010. november 02. 23:00
Mindenki ismeri bizonyára azoknak a kis halaknak a szerepét,amelyek egyes,főleg törökországi gyógyfürdőkben leszediik a bőrbetegségekben szenvedőkről a felesleges és elhalt bőrszöveteket...na ilyen halakra,qvázi törvényekre van szüksége az országnak,hogy lefosszák az államról gy.f.-et, és nyomorult "kártársait"...
lillburne
2010. november 02. 20:32
"Na, nemegyszer ezekre a parafrázisokra ugrottak rá tajtékzó dühvel és égtek, mint az olajos rongy." A probléma az, hogy már az alapállítást, miszerint a "libsik" tajtékzó dühvel" támadják Lovast, is ő maga terjeszti. A valóság az, és ha olvasnál mást is Magyar Nemzeten kívül, hogy az úgynevezett ballib újságírók már vagy tíz éve nagyívben szarnak Lovasra. Évek óta fel sem bukkan a neve, noha nagyon szeretne a "ballib" újságírók által támadott publicista szerepében tetszelegni. Volt alkalmam élőben látni egy vitát lovas és Kende között. Kende felolvasott egy részletet önmagáról, amit Lovas írt, majd közölte, "maga hazudott". Mire Lovas a következőt bírta mondani: "Igen. Na és?" Lovas szeret mártírkodni. És miközben az adófizetők pénzén eltartott Bolgár Györgyről értekezett, 1 milláért volt a TV reggeli műsorának a belpol főszerkesztője.
atila68
2010. november 02. 20:26
Nem szeretem Lovas Istvánt. De elismerem.
56október
2010. november 02. 19:00
Lehet rinyálni, de amíg nincs rá megfelelő tényállás a Btk-ban, addig azt csinálnak, amit akarnak. Ha már ez a magatartás bűncselekmény lesz, akkor meggondolják magukat. Előbb biztos nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!