A Wall Street Journal és a lelakatolt WC-csészék

2010. szeptember 15. 16:49

Miért érzik szükségét annak, hogy Magyarországot nap, mint nap lejárassák ország-világ előtt?

2010. szeptember 15. 16:49

Már megszokhattuk, hogy a The Wall Street Journal című amerikai napilap »New Europe« című internetes blogjában néhány naponta Magyarországot lejárató cikkek jelennek meg Fehér Margit vagy Gulyás Veronika tollából, hétfőn azonban mintha még a szokásosnál is lejjebb süllyedt volna az utóbbi hölgy. (»And those toilet seats need to be unchained.«)

Az ember már sajnos nem lepődik meg azon, hogy az üzleti körök lapja nem viseltetik különösebb empátiával az átlagosan néhány száz dollárból tengődő magyar emberek mindennapi gondjai iránt, és »populizmust« lát minden olyan politikai nyilatkozatban, amely a magyar emberek életszínvonalának növeléséről szól. Nem furcsálljuk, hogy a lap magyar nevű tudósítói sokkal több megértést mutatnak a súlyosan megadóztatott bankok, mint a megszorításokat hosszú évek óta elviselő magyar emberek iránt. De az, hogy Gulyás Veronika világgá kürtölje, hogy értelmetlen a Magyarországra irányuló »gyógyturizmusban« bízni mindaddig, amíg a »WC-ülőkéket nem oldják el« az állami kórházakban, már tényleg sok.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
suski
2012. február 15. 20:58
Az USA-ban meg hagyják megdögleni a csóró betegeket, a jockeyewingok meg arany wc ülőkén szarnak. Ez is egy értékrend.
magnamater
2010. szeptember 16. 10:31
Szar ügy. A cicák orrát bele szokták verni a kakiba, ha nem a megfelelő helyre piszkít- Így kellene tenni a két hölggyel is.
tevevanegypupu
2010. szeptember 16. 00:04
Ja, az kimaradt abbol amit irtam, hogy mindenesetre szivesen megneznek egy ilyen lelancolt szerkezetet, biztos nagyon praktikus lehet.(-:
tevevanegypupu
2010. szeptember 16. 00:02
Ha eltekintunk most mindentol, akkor igaza van a nonek ebben a wc uloke dologban, tenyleg orulet micsoda delbalkan tudunk lenni szamos kerdesben. Viszont lelemenyes nemzet leven fix, hogy a lelancolt akarmit is el tudnank vinni feltunes nelkul nagy tetelben barhonnet.JoDe hogy ezt valahol Ny-Ajropaban kell ujra es ujra kikiabalni az is meglehetosen delbalkani, cserfes kofaszokas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!