Végtelenül bájos: így reagált Bánhidi Bence kislánya, amikor meglátta édesapját a tévében! (VIDEÓ)

2024. január 26. 13:38

Történelmet írhat ma délután a magyar férfi kézilabda-válogatott az idei utolsó Eb-meccsén.

2024. január 26. 13:38
BÁNHIDI Bence

Egy rendkívül megható videót töltött fel TikTok-oldalára a magyar férfi kézilabda-válogatott világklasszis beállója, Bánhidi Bence. A kislányának már nagyon hiányozhat az édesapja...

Mint ismert, ma délután 15 órától a mieink a szlovénokkal játszanak a németországi Európa-bajokság ötödik helyéért, amelynek megszerzése esetén történelmet írnának.

A hatodik helyen záró 1998-as csapat eredményét már beállították, így minden idők legjobb Európa-bajnoki szereplése a tét.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk még a témában:

A tornától saját döntéséből távol maradó korszakos kapus, a szeptemberben a 40. születésnapját ünneplő, örökifjú Mikler Roland büszkén értékelte a társai Eb-n nyújtott eredményét, és reményét fejezte ki, hogy a márciusi olimpiai selejtezőtornát is hasonló teljesítménnyel abszolválja majd a nemzeti együttes – vele a keretben.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2024. január 26. 16:47
Hááát, megkönnyeztem. Csodálatos érzés nagyszülőként látni, amikor az unokáim is hasonlóan imádva, rajongva fogadják a szüleiket 2-3 órás, vagy 1-2 napos távollétük után. Ilyen, amikor beérik a gyümölcs a gyermeknevelésben.
italosiparos
2024. január 26. 14:27
Csodálatos!
Takagi
2024. január 26. 13:47
Imádni való.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!