Így akadt ki a fürdőköpenyben melegítő magyar focistára Vitray Tamás (VIDEÓ)

2024. január 15. 10:05

A magyar labdarúgás problémáiról elmélkedett a kommentátor.

2024. január 15. 10:05

Retro videót kapott fel a TikTok közönsége, amelyen Vitray Tamás egy 1988-as NB1-es mérkőzés félidejében elmélkedik a magyar labdarúgás problémáiról.

Azért az is jelez valamit, ha fürdőköpenyben, nagykabátban melegítenek a tartalékok a szünetben”

– fogalmazott a kommentátor, majd hozzátette: a hozzáállás minimuma volna, ha ledobnák az említett ruhadarabokat és úgy melegítenének a futballisták.

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. január 16. 06:11
Nem "kommentátor" hanem csak egy aljas ávós zsidó.
pragmatika
2024. január 15. 19:34
@ladikos-2 "Braziliát, Afrikát és még sok országot a grundok készítik fel fizikálisan képzett tehetségekkel, akik aztán az európai bajnokságokban kötnek ki." Hát, Délamerika, Afrika az egy más világ. Ott a gyerekek 80 % nem informatikus, vagy valami iroda kukac akar lenni mint itt, mert tudják, hogy az úgyis elérhetetlen. Mi marad ? A rendkívül népszerű foci. Többnyire igen, a grundokon. De Délamerika, meg Afrika szempontjából van még egy dolog, ami tőlünk megkülönbözteti. Az, hogy ott 10-20 millió gyerekből lehet válogatni, nálunk meg (lehet hogy nagyot mondok 100 000 -ből.) Ezért mondom, hogy népszerűsíteni kéne a focit itthon a gyerekek között, hogy többen jelentkezzenek a kluboknál, és nagyobb lehessen a merítés.
pragmatika
2024. január 15. 18:21
Vitrayt amúgy én sem bírom. De konkrétan ebben az esetben igaza volt. A magyar futball a 60-as 70-es években kezdte meg a hanyatlását. És ez a hanyatlás, az utánpótlás nevelésben kezdődött. Szerencsére mostanában azért tapasztalható némi előrelépés, ami a világranglistás helyezésünkben is érvényesül. De lehetne még hova fejlődni. Népszerűsíteni kéne a focit a gyerekek körében .
Öreg Palóc
2024. január 15. 16:33
Leszarjuk "vitraytamást". Volt komcsi ügynök. Nem érdekes a véleménye. Olyan ő, mint amikor a lóvasút üzemeltetők tiltakoztak a villamos fejlesztése ellen !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!