Több százan szidták Győzikét és családját a Ferencváros és a Debrecen összecsapásán

2023. október 10. 07:34

A közéleti személyiség és családja nem várt rasszista támadást kapott.

2023. október 10. 07:34
null

A Ferencváros–Debrecen NB I-es labdarúgó-mérkőzésre látogatott el Győzike és családja. Azonban túl közel foglaltak helyet a vendégszektorhoz, a hajdúsági drukkerek kiszúrták őket. Egy, a Blikknek nyilatkozó szemtanú szerint

még el sem kezdődött a meccs, máris kiszúrták őket a lelátón.

Az énekest szidalmazó kórus egyre erősebb és hangosabb lett. Volt időszak, amikor a hazai tábor hangját is elnyomta a vendégek skandálása:

Mocskos cigány, büdös cigány, fideszes cigány.”

A szemtanúk elmondása szerint az egész jelenet szürreális volt és sokan kényelmetlenül érezték magukat a jelenetek láttán.

A történtekkel kapcsolatban a Ferencváros és a Debrecen sajtóosztálya egyelőre nem nyilatkozott, Gáspár Győző pedig csak annyit tett hozzá a történtekhez, hogy így még soha nem alázták meg őt és családját.

Én szurkolni mentem, nem kiabálni. A pályán nincs gyűlölet.”

– tette hozzá Győzike.

***

Nyitókép: FICSOR MARTON

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papalimapapa
2023. október 26. 12:31
Méghogy közéleti személyiség... elmentek ti a picsába! Mondom, én azt vágnám agyon, aki (az RTL Klub-nál) ezt a redves bunkó cigányt annak idején felépítette. Megdöbbentő, hogy egy ilyen kaliberű prosztó és a slampos, semmirekellő famíliája mekkora ívet futott be az elmúl évtizedekben. Ez (is) a normalitás megcsúfolása. Persze vannak még hasonlók bőven, rájuk is érvényesek az előbbi megállapítások. Nonszensz ez a nívótlanság, ez az alpári ripacskodás. Hess picsába ezekkel!
august
2023. október 10. 12:35
Ebből is látszik, hogy a rasszista söpredék az ellenzéki oldalon van, amit a háttérből az ellenzéki politikusok is szítanak. --------- :)) A legnagyobb röhely, hogy amúgy úgy adják elő magukat, hogy ők a buzik, és a cigányok legnagyobb szószólói, érdekvédői, eközben homároznak és cigányoznak mindenkit, még azokat is akik nem azok. Csak saját magukkal toleránsak. senki mással.
Ekrü
2023. október 10. 10:22
Ebből is látszik, hogy a rasszista söpredék az ellenzéki oldalon van, amit a háttérből az ellenzéki politikusok is szítanak. Legalábbis nem hallottam , hogy bármelyik ellenzéki politikus is megszólalt volna és elhatárolódott volna az esettől.
bölcsuhú
2023. október 10. 10:11
Innen is látszik, hogy a fideszes Debrecenben is ott van a moslék! Ők kiabáltak a meccsen is, ők rugdosták szét a fradista focistákat, őket segített a játékvezető s ők kommenteltek a NSO-on is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!