Maguk a klubok viszik ezeket az abnormális „társadalmi kérdéseket” (lmbtq, blm, stb) a stadionokba és a lelátókra (FOTÓK)

2023. szeptember 25. 22:07

Aztán pislognak és hüppögnek, amikor a sajátjuktól eltérő, normális álláspontot képviselő válasszal találják szembe magukat.

2023. szeptember 25. 22:07
null
A pálya jobb oldala
A pálya jobb oldala
Facebook

„Arrafelé nem a szurkolók, hanem maguk a klubok viszik ezeket az abnormális »társadalmi kérdéseket« (lmbtq, blm, stb) a stadionokba és a lelátókra.

Aztán pedig pislognak és hüppögnek, amikor a kontinens még normálisabb részéről a sajátjuktól eltérő, normális álláspontot képviselő válasszal találják szembe magukat.

Azonban ne legyenek kétségeink, az ország szerte a kormány által is engedett módon terjeszkedő pride rendezvények és a kapcsolódó tevékenységek ugyanazt a folyamatot erősítik, amely mentén az angol klubok eljutottak a b**i sálak forgalmazásáig.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2023. szeptember 26. 09:58
A profi futballal a kapcsolatom akkor tört meg végleg, amikor 2020-ban elkezdtek a nigger előtt térdepelni, és ha válhatott még rosszabbá a helyzet, hát akkor vált, amikor az angolok edukálni akartak minket progresszív kultúrából. Jó, mondjuk nekik ki lett tömve a picsájuk pár góllal, de attól még gyűlölni való az egész profi futballt ellepő woke gennyömleny.
PeterWeber
2023. szeptember 26. 09:25
Buzy angolok, angol buzyk... 😄
Majdmegmondom
2023. szeptember 26. 07:51
Mert a liberálisoknak az elfogadás csak egyirányú! Na, ezért fognak megbukni...
rocktoberi-2
2023. szeptember 26. 07:13
Erőltethetik orrba-szájba de akkor is csak a társadalmak elenyésző százalékát alkotják az aberráltak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!