A nyugat-európai profitját is Közép-Európában fekteti be egy ingatlanfejlesztő

2019. június 20. 23:20

A MAS RE dél-afrikai fejlesztő és ingatlanbefektető a Prime Kapital vállalattal partnerségben 12 projektet működtet Romániában. A két vállalat most úgy döntött, hogy kilép a nyugat-európai piacról, hogy inkább Közép-Európára, azon belül is Romániára koncentrálhasson.

2019. június 20. 23:20
null

Az MAS RE Románián kívül Nagy-Britanniában is négy ingatlanprojektet működtetett, amelyek

évente 9,5 milliós euró jövedelmet biztosítanak a vállalatnak.

Ezzel párhuzamosan Németországban 33, Svájcban pedig egy jövedelmező projektjük fut. Ezek évente összesen 1,16 millió eurós bevételt jelentenek.

A cég stratégiája, hogy a nyugat-európai piacról befolyt pénzt mindinkább a kelet-európai régióban fektetik be, ugyanis a dél-afrikai cégnek és a Prime Kapital vállalatnak is van már egy futó projektje Lengyelországban, kettő Bulgáriában és 11 Romániában. 

A cégek nincsenek ezzel egyedül, hiszen régiónk irodai piacának lendületéből az Allianz is kivenné a részét, amely több mint félmilliárd eurót fektetne be a térségben – írta a Makronóm korábban.

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2019. június 24. 12:50
Kivásárolják a románok talpa alól a földeket. Rablott holminak nincs gazdája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!