Nem az automatizáció, hanem a kormány szünteti meg a munkahelyeket

2017. szeptember 19. 17:07

A képtelenül rosszul kitalált kormányzati politikák az egyetlen okai annak, hogy az alacsony képzettségűek munkahelyei korai halált halnak.

2017. szeptember 19. 17:07
Jairaj Devadiga

„Indiában 250 munkatörvény van a központ és az államok között. A munkatörvények e sokaságának való megfelelés költsége olyan magas, hogy a vállalatok olcsóbbnak tartották (és tartják) ha emberek alkalmazása helyett gépeket használnak, létrehozva a munkanélküli növekedés jelenségét.

E bizonyítékok összessége egyetlen bűnösre mutat amikor munkanélküliségről van szó. Nem a kapzsi vállalatok, és nem az automatizáció. A képtelenül rosszul kitalált kormányzati politikák az egyetlen okai annak, hogy az alacsony képzettségűek munkahelyei korai halált halnak.”

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apáczai
2017. szeptember 28. 08:45
"Nem az automatizáció, hanem a kormány szünteti meg a munkahelyeket" Ebből következően a kormány hozza létre a munkahelyeket, és nem a gazdasági fejlődés következménye. Ezért kell megőriznünk az évek óta mumnkahelyek százezreit létrehozó FIDESZ-KDNP kormányt. 2011 óta folyamatosan és jelentősen csökken a munkanélküliség és bővül a munkahelyek köre. Ez teremt alapot az emelkedő reálkeresetekre és kiterjedt családtámogatásra, othonteremtési támogatásra, az oktatás és az egészségügy szükséges és eredményes átalakítására.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!