Terhes Jokerről született képregény

2023. január 06. 14:07

A gonosztevőt megtermékenyítette egy női szuperhős a képregényekben, majd a bohócruhás felöklendezte a gyermekét.

2023. január 06. 14:07
null

A DC Comics új képregényeiben kicsit távolabb gurult a gyógyszer a szokásosnál: a cselekmény egy pontján Jokert megtermékenyíti egy varázsló-szuperhősnő Zatanna, majd a gonosztevő másnap 9 hónapos terhesként ébred. Tetézendő az abszurditást, 

Nem ez az első alkalom, hogy Jokernek gyermeke születik a képregényekben egyébként, viszont eddig hagyományos módokon történt az utódlás. Az egyik füzetben például Harley Quinn szült neki gyermeket.

Joker: Mi a francot ettem? <br> Mindkettő: Annyira jóképű.

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dagó
2023. január 10. 16:51
"Joker ezután szépen felöklendezi és kihányja a gyermekét, „megszülve” azt. Kérdés: Joker miért nem a szarólyukán szülte meg a gyermekét? Ott lenne természetes! Biztosan Brüsszel adta nekik az ötletet.
Aerion
2023. január 07. 10:52
Ez a moslék kultúrája.
Almassy
2023. január 07. 01:25
Mára a klasszikus képregények is a cancel-culture célpontjai. Ami a South Park-ban vagy a Rick és Morty-ban vicces arról kiderült, hogy republikánusok csinálták. A hülye libsibolsik meg azt hitték őket nevettetik, de kiderült, hogy rajtuk röhögnek. A komcsi bosszú/vérszomj hírhedten legendás.
Kivűlálló
2023. január 06. 23:56
"Terhes Jokerről született képregény" Biztosra veszem, hogy valamelyik balliberális "díszpinty" lehetett aki felcsinálta mert a konzervatívok erre képtelenek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!