Az Irie Maffia, Avicii és David Guetta is fellép a kolozsvári UNTOLD Fesztiválon

2015. július 16. 15:02

Avicii, Armin van Buuren, David Guetta – csak néhány név azok közül akik ott lesznek a július 30. és augusztus 2. között Kolozsváron, az UNTOLD Fesztivál, de fellép a méltán népszerű, idén tizedik születésnapját ünneplő magyarországi Irie Maffia zenekar is.

2015. július 16. 15:02

A Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Fővárosa programsorozatának legnagyobb szórakoztató eseménye lesz a július 30. és augusztus 2. között megrendezendő UNTOLD Fesztivál. A négynapos fesztiválon az eletronikus zene számos világhírű képviselője is ott lesz majd, így többek között fellép Avicii, Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike. De ott lesz a magyar könnyűzene egyik legnépszerűbb zenekara, az Irie Maffia is. Ők augusztus Augusztus 2-án, a Kolozsvár Arénában, a főszínpadon lépnek majd fel.

A fesztivál programa a következő képpen alakul a főbb fellépőket tekintve:

Július 30., csütörtök:

Dimitri Vegas & Like Mike, ATB, Fedde le Grand, Duke Dumont, Tom Odell, Gramatik, Wilkinson, Subcarpați, P Money, Lost Frequencies, Michael Calfan.

Július 31., péntek:

Avicii, Wu-Tang Clan, Andy C, Gentleman, Foreign Beggars, Akua Naru, Șuie Paparude, Onra, Cazzette, AronChupa.

Augusztus 1., szombat:

Armin van Buuren, Tinie Tempah, John Newman, Sharam, Satoshi Tomiie, Patrice, Crazy P, Fatman Scoop.

Augusztus 2., vasárnap:

David Guetta, John Digweed, Nic Fanciulli, Pendulum (DJ Set) & Verse, DJ Premier, Bondax, Nightmares on Wax, Mr Woodnote, Lil Rhys & Eva Lazarus, Jeru the Damaja, Tujamo,Third Party.

De ők csak a töredékét jelentik a színpadra lépő zenészeknek. A fesztivál teljes programja az untoldfestival.com oldalon érhető el.

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. július 16. 19:15
Nahát mennyi világhíresség egy rakáson! Egyiket sem ismerem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!