Jude Law a száraz tokajira is bukik

2014. április 13. 13:03

A hazánkban forgató hollywoodi színész egy tokaji dűlőszelektált szárazborral pózol a Facebookon: Jude Law választása a mádi Kardos Szőlőbirtok Betsek-furmintjára esett. Másfél éve Bruce Willis is nagyon szerette a száraz tokajit.

2014. április 13. 13:03

Bruce Willis alig másfél éve forgatott Budapesten, ő akkor Szilágyi László pincészetének, a Gizella Pincének a Barát-dűlőről származó hárslevelűjét kóstolta. A tokaji szárazak szeretete úgy tűnik, ragadós példa a hazánkba látogató hollywoodi sztárok esetében, Jude Law ugyanis egy mádi Betsek-furmintot ivott a Tigris étteremben, amit a Juniborba tavaly beválasztott fiatal mádi borász, Kardos Gábor készített.

Kardos Gábor a pincészetének Facebook-oldalára feltöltött kép alatt hozzászólásban egy kérdésre válaszolva megjegyezte, Jude Law a Tigris étteremben a helyhez méltóan úriemberként, mértéktartóan viselkedett. Azt is elárulta: a színész nem először járt a Tigrisben, és örömmel ismerkedik a magyar borokkal.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
USsange
2014. április 14. 13:16
Addig spájzoljunk be, amíg ócsó. :)
Tüke66
2014. április 14. 13:16
Azért hír ez, hogy fel tudj készülni arra, hogy milyen szar lesz nekünk, amikor a fénykép alapján elkezdenek érdeklődni a tokaji borok után.:)
USsange
2014. április 14. 13:16
Ennek hogy lehet a nevét magyarra fordítani? Zsidó Ló? :)
regiszter
2014. április 14. 13:16
Ki az a Jude Law?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!