Imázsfilm a magyar állampapíroknak

2012. május 16. 11:04

Koltai Lajos rendező, Dobos Tamás operatőr és Zságer Balázs zeneszerző készítette el a magyar állampapírokat népszerűsítő legújabb imázsfilmet, amely keddtől látható a hazai televíziókban. A szpot egy átfogó kampány része.

2012. május 16. 11:04

A neves alkotók közreműködésével forgatott imázsfilm egy másfél-kétéves reklámhadjárat része lesz – mondták el a televíziós szpot keddi budapesti sajtóbemutatóján az Államadósság Kezelő Központ Zrt. (ÁKK) vezetői. Hangsúlyozták: a kormány új stratégiát hirdetett, melynek része, hogy az állampapírokhoz kedvező hozamot kínálnak, fejlesztik a belföldi értékesítési hálózatot, valamint erős marketingkampányt indítanak.

Koltai Lajos a sajtóbemutatón elmondta, azért vállalta el a felkérést, mert úgy érezte, fontos ügyet szolgálhat. Az operatőr-rendező elárulta: több száz jelentkezőt néztek meg, hogy az imázsfilmhez érdekes, esetleg szabálytalan, de ezzel együtt szép arcokat találjanak, amelyeket a reklámban a kamera közelről mutat. A tizenhat, külön feltűnő arc végül tablószerűen keretbe kerül, és feltűnik a reklám „Több mint üzlet” szlogenje.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smogger
2012. május 19. 17:33
Annyira azért nem fontos az ügy!
kukagyerek
2012. május 17. 02:53
Ha jól látom a visszataszító kuncét is belevették, ebbe a gyengécske próbálkozásba.
anticonstitutionnelle
2012. május 17. 02:53
ne vegyetek. 8%-ot kamatot már nem sokáig tud kifizetni az állam.Tuti bukó.
Vhailor
2012. május 17. 02:53
Kommunikáció, kommunikáció, kommunikáció,... a magyar politikai osztály valahogy elhitte, hogy csak ez számít, nem az amit az emberek saját szemükkel látnak. Akinek van esze, az euróban/dollárban/aranyban tartja a vagyonát, nem magyar állampapírban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!