Vasmacska, vonalzó meg egy kék lepedő, avagy néhány gondolat a tengeri hadijátékokról

2012. március 20. 12:33

A K.u.K. flottát rendkívül gyengének találtam a játékban.

2012. március 20. 12:33
Janos900

„A következő emlékezetes játék amit kipróbáltunk, az első világháborús tengeri harcokat felelevenítő Great War at Sea: The Mediterranean, ebből is az Osztrák-Magyar küldetések, Cs. I.-vel mi szépen feltörtük az Ontarantói zárat, meg üldöztük a menekülő szerb szállító hajókat ahogyan azt kell, és persze végiglőttük az Olasz partokat is a felvonuló olasz csapatokat lassítandó. Meg persze szépen meglépett előlem a német Goeben és Breslau párossal, az Ifjútörök flotta fedezetével. A K.u.K. flottát rendkívül gyengének találtam a játékban, ezen az se segített sokat, hogy amikor Horthy vezette a flottámat, kaptam +1-et a dobásaimra. A játék szabályrendszere egy csomó kérdést megválaszolatlanul hagy, a közelharc pedig nagyon gyenge, nekem az egész játék valahogy félkésznek tünt, úgy éreztem a korszak és a magyar történelem iránti rajongásom ennél jobbat kíván. Mindazonáltal jó alap lesz egy wargame küldetés sorozathoz a későbbiekben.”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!