Law és Thurman a cannes-i zsűriben

2011. április 20. 12:01

A 64. Cannes-i Filmfesztiválon a két színész is részt vesz a Robert DeNiro által vezetett testület munkájában. Magyarországról Till Attila Csicska című rövidfilmje és a The Other Side of Sleep (Az álom másik oldala) című koprodukció kapott meghívást.

2011. április 20. 12:01

A 64. Cannes-i Filmfesztivál szervezői kedden bejelentették: Uma Thurman amerikai és Jude Law brit színész is részt vesz a Robert DeNiro által vezetett zsűri munkájában a május 11-én kezdődő eseményen. A testületben helyet kap még Martina Gusman argentin színésznő, Linn Ullmann norvég író (Liv Ullmann és Ingmar Bergman lánya), Olivier Assayas francia, Mahamat Saleh Haroun csádi, valamint Johnny To hongkongi rendező és Nan Szun-si (Nansun Shi) kínai producer.

A seregszemle legjobban várt alkotásai között van Terrence Malick új filmje, a The Tree of Life, melyben Brad Pitt és Sean Penn látható. A legjobbnak járó Arany Pálma-díjért versenyez Pedro Almodóvar El piel que habito (A bőr, amelyben élek) és Lars von Trier Melancholia című filmje is. Magyarországról Till Attila Csicska című rövidfilmje és a The Other Side of Sleep (Az álom másik oldala) című koprodukció kapott meghívást a mustra Quinzaine des réalisateurs (Rendezők kéthete) elnevezésű programjába.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!