Mikszáth 100

2010. május 26. 16:13

Május 28-án Nógrád megye kulturális-turisztikai ajánlataival egy egész napra Budapestre, a Petőfi Irodalmi Múzeumba költözik. A rendezvény Mikszáth Kálmán halálának 100. évfordulóján kerül megrendezésre.

2010. május 26. 16:13

Mikszáth Kálmán halálának 100. évfordulóján egész napos programsorozattal várnak. A múzeumban kamara-kiállítások, filmvetítések, felolvasások, előadások, könyv- és folyóirat-bemutatók, könyvvásár és felolvasószínház is lesz, az udvarban bemutatkozik Nógrád megye kulturális, turisztikai és gasztronómiai kínálata.

Az anekdotázó kedvű író halálának 100. évfordulóján tartott Mikszáth-napon burjánzanak majd a palóc ízek, dallamok, táncok, turistacsalogatók a Petőfi Irodalmi Múzeumban és a Károlyi-kertben. Kora délutántól Mikszáth-maraton veszi kezdetét, amibe bárki beszállhat, aki bírja szusszal kedvenc novellájának vagy regényrészletének felolvasását. Mikszáth-muníciót az egész napos könyvvásáron spájzolhatunk!

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!