Rátámadt egy utasokkal teli buszra egy elefánt (videó)

2024. március 22. 19:11

Ormányával meg is emelte a járművet, de az utasoknak az ijedtségen kívül más baja nem esett.

2024. március 22. 19:11
null

Nyitókép: képernyőmentés

Elefánt támadt egy szafarizó turistákkal teli járműre a Dél-afrikai Köztársaság egyik nemzeti parkjában – írja az ABC News. Az eset hétfőn történt, felvételek is készültek róla, amelyeken az látható, hogy az állat agyarával többször is megemeli a 22 üléses buszt. A sofőr eközben kiabálással, a motor berregtetésével és a jármű oldalának csapkodásával próbálja elijeszteni a hatalmas hímet.

Egy járókelő és egy utas is rögzítette az eseményeket – utóbbiak nagyon meg voltak ijedve, de a végén sérülés nélkül megúszta mindenki.

 

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tvingaren
2024. március 24. 08:07
Hihetetlen, hogy senki nem tudta kezelni a helyzetet a resztvevok kozul! Azt hittem mindenki tudja: Elefant, nyald ki segget, majd nem bant... (OK, eleg szar vicc, de passzol.)
Patika
2024. március 23. 03:51
Ez Fidesszafari lehetett. Orbán últ a kormánynál, hagy a fáni nem birta felemelni, vagy elmozdítani? (mégiscsak hasznos valamire az a koleszterin a vágósúlyon túlon is)
rockercicc
2024. március 23. 00:56
Jól tette. Mocskos emberek teljesen elveszik az állatok életterét.
NokiNokedli
2024. március 22. 19:40
Fiatal bika próbálgatta erejét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!