Brüsszelben nem értik, mi a baja Magyarországnak, pedig a válasz egyszerű

2024. március 08. 09:25

A Brussels Signal cikke alapján egyesek úgy gondolják, az nem elegendő érv Mark Rutte NATO-főtitkári pályázatával szemben, hogy a holland miniszterelnök kimondta, térdre akarja kényszeríteni Magyarországot.

2024. március 08. 09:25

Nyitókép: AFP/Dursun Aydemir

***

Rosie Birchard NATO-szakértő szerint a magyar kormány azért ellenzi Mark Rutte holland miniszterelnök főtitkári pályázatát, mert azt várja, hogy valamilyen üzleti ajánlattál meggyőzzék őt – írja a Brussels Signal. Pedig a cikk is felidézi, hogy Rutte korábban úgy fogalmazott, térdre akarja kényszeríteni Magyarországot, sőt, élharcosa volt annak, hogy a lehető legtöbb forrástól fosszák meg, ám úgy tűnik, a portál szerint ez nem elegendő érv.

A magyarok ellenállása kicsinyes bosszú lehet Rutte megjegyzéseiért

– mondta Edward Hunter Christie, a Finn Nemzetközi Ügyek Intézetének munkatársa.

A lap azt állítja, szakértők szerint azzal, hogy Magyarország ellenzi Rutte új pozícióját, más pályázóknak segíthet, például Kaja Kallas észt miniszterelnöknek vagy Klaus Iohannis román elnöknek.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:04
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­ö­­­g­ö­­s­­­ ­­l­á­­­n­­y­­­o­­­k­­­ ­­­v­­­á­­­r­­­n­­­a­­­k­­­ ­­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
betik
2024. április 04. 09:37
Még hogy "Kicsinyes bosszú"! Menjetek ti a jó kurva édesanyátok büdös picsájába!!! Kiprovokáltatok egy háborút az oroszokkal, amivel szétbasztátok az eu gazdaságát a mienkkel együtt, miközben ez a szemét holland übermensch pedig ott fúrta meg a nekünk járó pénzeket, ahol csak tudta. Ráadásul ezt még nyíltan a pofánkba is vágta.
elfújta az ellenszél
2024. március 14. 09:39
"Edward Hunter Christie, a Finn Nemzetközi Ügyek Intézetének munkatársa" Ez is olyan mint az amerikai kém a Szovjetunióban. Nem értik a CIA központban miért bukott le rögtön, hiszen olyan ügyes néger.
Patika
2024. március 11. 16:13
A NATO-országok áthelyezik a légvédelmi rendszereket közelebb az orosz határhoz, hogy megerősítsék Európa védelmi képességeit a balti térségben. ---SVÉD-FINN csatlakozás! KÖSZÖNJÜK MR oRBÁNC.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!