Kijött a börtönből és kellett egy fuvar, ezért ellopott 10 kocsit

2024. február 19. 10:42

A férfit nem az motiválta, hogy a tréleren lévő tíz Corvette együttes értéke 1,25 millió dollár.

2024. február 19. 10:42
null

Épphogy elhagyhatta a börtönt, ismét bajba keverte magát egy amerikai férfi, aki február 15-én, csütörtökön egy vadonatúj Corvette C8-asokkal megpakolt autószállítót lopott el az arizonai Cochise megyében – írja a Vezess.hu. A férfit nem az motiválta, hogy a tréleren lévő tíz Corvette együttes értéke 1,25 millió dollár, hanem szüksége volt egy fuvarra, hogy hazajuthasson a börtönből. 

A férfi azzal vádolják, hogy megtámadta és kirabolta a teherautó sofőrjét. 

Miután korábbi beszélgetésük során hamis biztonságérzetet keltett benne, megragadta a sofőrt, amikor megpróbált beszállni a vezetőfülkébe, és kidobta a járműből. Ezt követően ő ült a volán mögé, bezárta az ajtót, majd elhajtott a parkolóból. Akkor sem akart megállni, amikor a rendőrök jelentek meg mögötte, menekülése során több balesetveszélyes helyzetet is előidézett. Végül félreállt, majd őrizetbe vették. Személyi sérülés nem történt, a Corvette-ek is sértetlenül úszták meg a kalandot. 

Nyitóképünk illusztráció: Egy Chevrolet Corvette az American Car Club Hungary találkozóján Egerben 2018. április 28-án. MTI Fotó: Komka Péter

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karvaly
2024. február 19. 10:53
GTA-val játszott a börtönben? Mehet vissza...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!