Biden: Rendben van a memóriám

2024. február 09. 09:08

Az elnök cáfolta azt az állítást, miszerint nem emlékszik arra, hogy mikor halt meg a fia.

2024. február 09. 09:08
null

Joe Biden amerikai elnök dühösen bírálta azt a vizsgálatot, amely szerint rosszul kezelte a szigorúan titkos aktákat, és azt mondta, hogy nehezen emlékszik vissza életének kulcsfontosságú eseményeire – számol be a BBC.

Miután két nap alatt két régen halott német és francia vezetővel keverte össze a regnáló francia elnököt és német kancellárt, Biden egy sajtótájékoztatót tartott csütörtök este, ahol kijelentette: minden rendben van a memóriájával.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Az elnök cáfolta azt az állítást, miszerint nem emlékszik arra, hogy mikor halt meg a fia, és dühösen azt mondta: „hogy a fenébe merészeli ezt felhozni?”

A vizsgálat azt is megállapította, hogy Biden „szándékosan megtartott és nyilvánosságra hozott” titkos aktákat, de úgy döntött, hogy nem emel vádat ellene. (Donald Trump ellen pont kicsempészése és megtartása miatt indult eljárás – a szerk.)

Nyitókép: SAUL LOEB / AFP

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Teréz Pitykéz
2024. február 11. 18:29
Rendben van a memóriád, nem emlékszel hogy bármikor is elfelejtettél valamit …. :) blablibloblublibluvegurtogansujenkal
Dunhill67
2024. február 09. 19:05
nyomorult,délben már arra sem emléxik,hogy mit reggelizett
Obsitos Technikus
2024. február 09. 14:16
Jól van papa, de nem a székletedről kérdeztek...
Areményhal
2024. február 09. 13:23
.....ha jól emlékszem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!