Sokkoló adatok: brutálisan megnőtt a nőkkel szembeni erőszakos esetek száma Németországban a migráció miatt

2024. január 01. 14:45

Mint írják, Merkel bevándorlási politikájának hibája megdöbbentő számokban mérhető.

2024. január 01. 14:45

A németországi szövetségi bűnügyi hivatal statisztikái szerint az elmúlt években, 2015 és 2022 között évente több mint ezer nőt zaklattak szexuálisan vagy erőszakoskodtak nőkkel az illegális migránsok.

Ahogy fogalmaznak, Angela Merkel volt német kancellár bevándorlási politikájának hibája megdöbbentő számokban mérhető – mutatott rá elemzésében a Neue Zürcher Zeitung. Nem véletlenül fogalmazott úgy Nancy Faeser belügyminiszter egy nyári interjúban, hogy:

Meg kell mentenünk a nyitott határok Európáját!”

– már csak az a kérdés, hogy milyen áron...

A cikkben említett becslések szerint 2022-ben a tízezernél is több gyanúsítottból 6366 német, míg 3679 külföldi volt.

Közülük 1115 volt menedékkérő migráns, ami azt jelenti, hogy a lakosság 2,5 százalékát teszik ki, a szexuális erőszakos cselekményeknek és nemi erőszakoknak azonban több mint tizenegy százalékáért ők a felelősek.

Ruud Koopmans migrációkutató megállapította, hogy a menedékkérő migránsok ötször nagyobb valószínűséggel vettek részt nemi erőszakos bűncselekményekben, mint mások.

A Német Szövetségi Rendőrszakszervezet elnökhelyettese, Manuel Ostermann arra panaszkodott, hogy gyakran hiába ismertek a rendőrség előtt a szexuális erőszakot elkövető migránsok, a súlytalan kitoloncolási szabályok miatt mégis az országban maradhatnak.

„Aki a szexuális önrendelkezés ellen követ el bűncselekményeket, annak nem lehet joga Németországban maradni. A szabadság kollektív elvesztését tapasztaljuk Németországban, különösen a nők esetében”

– fogalmazott Ostermann a cikkben, aki azt is elmondta, hogy a nők gyakran azért kerülik a nyilvános helyeket és az utcai ünnepségeket, mert már rettegnek az erőszakos migránsoktól.

A kormánynak nem a külföldi bűnözőkkel szembeni toleranciára, hanem saját polgáraink védelmére kellene összpontosítania”

– idézte a Breitbart amerikai hírportál az Alternatíva Németországért (AfD) jobboldali pártot, amely éppen a bevándorlásellenes retorikájának köszönheti, hogy döntögeti a népszerűségi rekordokat a közvélemény-kutatásokban.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Hannes P Albert/dpa

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2024. január 05. 09:41
Sie schaffen das!
blondiner
2024. január 01. 20:52
Plüssmacit az agresszív baszógépeknek! :D
strz-123
2024. január 01. 19:39
Tegye fel a kezét aki ezt nem látta előre még 2015-ben. NEM! A BALOSOK NEM SZÁMÍTANAK, ŐK TELJESEN OSOTBA DEMAGÓG IDEOLÓGUSOK. ŐK PERSZE HOGY MINDENT ELBASZNAk, AZ A LÉNYEGÜK. HA TUDNI AKAROD? MI FOGJA ERODÁLNI A NYUAGTI KÖZÖSSÉGEKET, KULTURÁT A KÖVETKEZŐ ÉVTIZEDEKBEN, ELÉG MEGNÉZNI A BALOSOK ÉPP AKTUÁLIS NÜNÜKÉJÉT. PONT AZ. 2015-ben az ellenőrizetlen tömeges migrációvak akarták megmenteni európát. TESSÉK BAZ@MEG. TESSÉK.
SzkeptiKUSS
2024. január 01. 18:47
Csak a logika, semmi több. Kaptak a nyakukba a kelet európai vendégmunkásokkal együtt /kevésbé veszélyes csoport, mert hazajárnak/ 3-3,5 millió szingli életerős kant! Dugni akar, dugnia kell, ha a marokmarcsa már nem elégíti ki. Előre látható volt a következmény. Megszabadulni nem tudnak tőlük, hogy a fenti őrületet fel tudják oldani kénytelenek lesznek valamifajta családegyesítéssel kezelni, ezzel kb megoldódik a népességcsere is. Ne kövessük őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!