A globalista elit lengyel miniszterelnöke gyakorlatilag mindent megengedhet magának

2024. január 13. 12:11

A jogállamiságot politikai bunkósbotként használó brüsszeli elit félrenéz.

2024. január 13. 12:11
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Mi mást is tennének. A globalista elit miniszterelnöke gyakorlatilag mindent megengedhet magának – jelen esetben figyelmen kívül hagyhatja az alkotmánybíróság döntését.

A jogállamiságot politikai bunkósbotként használó brüsszeli elit félrenéz; a Soros birodalom helyi médiája pedig szépen elmagyarázza a választóknak, hogy mit is kell gondolniuk az ügyről.

Nagyjából így működik a globalista demokrácia. Sajnálom Lengyelországot, dehát úgy tűnik, hogy az önsorsrontás nemzeti karakter náluk. Nem tudom, hasonlóan a németekhez, felébrednek-e a globalista mélyaltatás álomvilágából, de azt magunknak nagyon ajánlom, hogy mi viszont egy napra se  aludjunk bele.”

***

Nyitókép: Beata Zawrzel / NurPhoto / NurPhoto via AFP
 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. január 13. 19:50
Pelso j. ! -:))) Értelmes vagy,figyu! Volt egy választás,amit a PiS megnyert,magabiztosan. Tusk bukott,de szervezett egy ideiglenes szövetséget, ő lett a miniszterelnök. Mit gondolsz, kibír egy fél évet??
Conduct
2024. január 13. 18:24
Biczi Tamás.Ki a f@szt érdekel a véleménye?Miért szemlézi a mandi?Mert ugyanazt a követ fújja?
Conduct
2024. január 13. 18:16
Sírni csak a győztesnek szabad…
machet
2024. január 13. 14:07
Ez jó lecke mindenki számára.Már ha érti miről van szó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!