Özönlenek a harci helikopterek az orosz fegyvergyárakból (VIDEÓ)

2023. december 02. 09:42

Ezt a szankciót is kijátszák az oroszok.

2023. december 02. 09:42

Az orosz Ipari és Kereskedelmi Minisztérium felvételeket közölt a Ka-52M helikopterek repülési tesztjeiről. A védelmi minisztériumhoz köthető Zvezda hírügynökség beszámolója szerint 

a forgószárnyas katonai repülőgépeket hamarosan átadják az orosz légierőnek.

A hírügynökség állításai szerint a helikoptereket a Rosztyek újonnan gyártotta, és már most nagy népszerűségnek örvendenek a katonák körében.

A hír azért érdekes, mert azt bizonyítja: miközben folyamatosan az él a köztudatban, hogy milyen nehézségeket okoznak a nyugati szankciók az orosz civil repülésnek, 

az orosz hadiipar képes modern haditechnikai eszközöket gyártani 

– hívta fel a figyelmet a Portfolio.

A tesztről készült felvételek egyikét alább tekinthetik meg:

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BBrutus
2023. december 03. 12:46
Nekem senki ne akarja bemagyarázni, hogy egy katonai nagyhatalom egy chiptől, vagy valami apró alkatrésztől teszi függővé a katonai potenciálját. Ez egyszerűen marhaság.
lajajakab11
2023. december 03. 09:20
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
véna
2023. december 02. 23:13
Akkor most már tudom miért hívták vissza az orosz mosógépemet javításra. (viccvót)
Dunhill67
2023. december 02. 17:14
'mer a szankciók működnek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!