Nem hatotta meg Izraelt Kanye West héber bocsánatkérése

2023. december 28. 21:23

Kiirtotta volna a zsidókat, szereti Hitlert, nem hatotta meg Izraelt.

2023. december 28. 21:23
Kanye says no longer anti-Semite after watching actor Jonah Hill

„Köszi, de köszi nem” – szögezte le Izrael állam hivatalos Twitter-fiókja, Kanye Westnek szóló válaszában. Az énekes még december 26-án kért bocsánatot a zsidóktól, mondván

„őszintén elnézést kérek a zsidó közösségtől”, „nem állt szándékomban bántani vagy tiszteletlen lenni, és mélységesen sajnálom az esetleges fájdalmat”, „a megbocsájtásotok fontos számomra, és elkötelezett vagyok a jóvátétel és az egység előmozdítása mellett”.

Mindezt azután írta a rapper, hogy korábban több antiszemita kijelentése volt, onnantól, hogy kiírta, „death con 3 a zsidó emberekre” (a „death con 3” itt valószínűleg az amerikai hadsereg DEFCON 3, vagyis fokozott készültségi fokozatának félreírása), valamint kijelentette, hogy „szeretem Hitlert”.

Nyitókép: PATRICK KOVARIK / AFP

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Xplorator
2023. december 29. 11:58
Vajon mit tudhat ez a bonobó Hitlerről? Vajon olvasott-e életében bármit is massenger üzeneteken kívül? Miért lehet meghatározó egy ilyen emberszabású véleménye? Hirtelen ez a három kérdés ötlött fel bennem. Meg még annyi, hogy az általa szeretett hitler, vajon ketrecben tartva megtartotta volna -e a berlini állatkert számára, vagy inkább odaszólt volna egy katonájának, vécére menet, hogy lőjék fejbe, és dobják a komposztra?
Chekke-Faint
2023. december 29. 10:32
Fel lehet állítani egy sorrendet kinek nem szabad elhinni semmit. 1 liberális 2 c...gány lehet folytatni.
Héja
2023. december 29. 09:51
Csak egy náci feka a sok közül. Fehérellenességük után rögtön a zsidók következnek.
paperfellow
2023. december 29. 06:38
Ez a Kánya Kata nyugati rokona?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!