Javul Ferenc pápa állapota!

2023. december 01. 21:13

Elmúlt az egyházi vezető láza is.

2023. december 01. 21:13
null

Pár nap után javulni látszik Ferenc pápa egészségügyi állapota, a Magyar Nemzet római tudósítója szerint az egyházfőnek súlyos hörgőgyulladása volt, melyet intravénás antibiotikum-kúrával kezeltek. A vatikáni orvosok azért nem javasolták az argentin egyházfőnek a dubaji klímacsúcsra történő elutazást, mert az ottani nagy meleg, a magas páratartalom, valamint a légkondicionált helységek hőmérsékletének váltakozása könnyen újra megbetegítheti. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ferenc pápa mindenkit megnyugtatott, hogy Istennek hála, még él, és tovább folytatja az antibiotikum-kúrát. A katolikus egyházfő egészségének megromlása szombaton kezdődött, amikor influenzás tünetek miatt kénytelen volt törölni az aznapi fogadásokat. Aznap délután a pápát a a Vatikán közeli Gemelli-kórházba szállították kivizsgálásra.

Nyitókép: Shutterstock 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
panda1
2023. december 02. 23:09
Kit érdekel?
Obsitos Technikus
2023. december 02. 08:13
Beköpték a buzik a közös ebédkor.
survivor
2023. december 02. 02:04
amar vigyázz ! Addig erőlködsz mig leszakad a tököd..
survivor
2023. december 02. 02:03
amaurote Lutherhez méri Orbánt.... Csakhogy Orbán nem pap, Orodzország meg sokvallasú
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!