Ne legyünk már a Hamasz szócsövei!

2023. október 27. 21:32

Ne felejtsük el: most is Gázában van 4 magyar érintettségű túsz, köztük két rettegő kislány.

2023. október 27. 21:32
Kulifai Máté
Kulifai Máté
Facebook

„Ne legyünk már a Hamasz szócsövei! 

Körbejárta a magyar sajtót is a hír, hogy a palesztin terrorszervezet azt állította, hogy 50 túsz halt meg az izraeli légicsapások miatt.

Ez a közlemény egy végtelenül gonosz és aljas, kegyeletsértő propaganda, amellyel az a cél, hogy Izraelt vádolják meg azon túszok megölésével, akiket ők raboltak el. Kisgyermekeket és idős  nyugdíjasokat, legalább 233 embert. 

A palesztin propagandának egyértelmű célja van: megosztást hozni az izraeli társadalomban, még jobban hergelni a közvéleményt a kormánnyal szemben, és a nemzetközi közösséget is Izrael ellen hangolni, kikényszeríteni a légi csapások leállítását. 

A dzsihadisták egyszer már megalázták Izraelt: amikor beözönlöttek a határmenti kibucokba, és élőben közvetítették, ahogyan válogatott kegyetlenkedésekkel halomra mészároltak 1400 civilt, köztük a kiságyukban alvó csecsemőket. Ez a megalázás folytatódik azzal, hogy a nemzetközi média egy részének lelkes közreműködésével Izraelt teszik felelőssé mindazokért a palesztin halottakért, akik a légicsapások során meghalnak. Holott bizonyítékok sora mutatja, hogy a Hamasz élő pajzsként használja a civileket, nem engedi őket elmenekülni, lényegében túszként tartva fogva Gázát. 
Most pedig azzal is megaláznák Izraelt, hogy azt állítják: a saját állampolgárait bombázta le. 

Ugyan miért vagyunk partnerei egy tömeggyilkos, és 16 éve gonosz módon hazudozó halálszektának? Miért hisszük el egy szavukat is azoknak, akik képesek családokat élve elégetni a saját otthonukban? Ki gondolja azt, hogy aki ilyenre képes, annak gondot okoz a hazugság? Ez világosan kiderült a gázai kórháznál történt robbantások esetében is, ahol szintén papagáj módjára idézték a Hamaszt a derék újságírók. 

Ne felejtsük el: most is Gázában van 4 magyar érintettségű túsz, köztük két rettegő kislány. Legalább annyi emberi tartás legyen bennünk, hogy rájuk tekintettel nem visszhangozzuk mindenféle magyarázat nélkül az őket kínzó, rokonaikat lemészárló bűnözőknek az aljas rágalmait. 

Különben akarva és akaratlanul is cinkostársaivá válunk a terroristáknak.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Kulifai Máté Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
__iX
2023. október 29. 06:46
Magyarország most utasította el az ENSZ-ben (mint a 14 ország egyike a száz valahányból) azt az indítványt, hogy legyen tűzszünet Gázában. Az csak nekem tűnik ellentmondásnak, hogy az ukrán háborúban viszont tűzszünetpárti? (Mellesleg nem látok erről Mandi cikket. Ez kb. a libsi sajtó színvonala, ha ez igaz.)
MaBaker
2023. október 29. 00:39
A háború béke, a szolgaság szabadság , népirtani jó.
karakter-2
2023. október 28. 21:25
nem kéne ezt a sátánista pöcst szemlézni
alexandrosz-2
2023. október 28. 17:58
Te a zsidók szócsöve vagy kulifai. Egy hasznos idióta, vagy egy megzsarolt, lefizetett patkány. Ennél fogva teljesen hiteletelen és szánalmasan aljas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!