Így tüntetnek a Közel-Keleten a gázai kórház lerombolása után (VIDEÓ)

2023. október 18. 08:29

A Hamász szerint egy izraeli légicsapás okozta a robbanást, míg Izrael úgy véli: a palesztin Iszlám Dzsihád rakétája rombolta le a kórházat.

2023. október 18. 08:29

Egy a Guardian által bemutatott videó szerint a Közel-Keleten több tüntetés is zajlott, miután egy gázai kórházban történt robbanás több száz ember halálát okozta. A ciszjordániai Rámalláhban több százan tüntettek Mahmúd Abbász palesztin elnök ellen, összecsapva a palesztin biztonsági erőkkel.

Ezt is ajánljuk a témában

Libanonban és Jordániában is több százan vettek részt palesztinbarát tüntetéseken. A Hamász szerint egy izraeli légicsapás okozta a robbanást, míg az izraeli hadsereg szerint a kórházat a palesztin Iszlám Dzsihád militáns csoport által indított rakétatűz találta el. Az Iszlám Dzsihád tagadta a felelősséget. 

A tüntetéseket bemutató videót alább láthatják:

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2023. október 18. 09:54
A Hamász ezzel elengedte azt a narratíváját, hogy "mi mindig több zsidót ölünk meg, mint ahány arabot ők"...!
Hekimeki
2023. október 18. 09:13
Igazi rohadt zsidó hozzá állás😠😠😠🤮🤮🤮🤮Majd magukat lövik a palesztin emberek a kórházban mi❓🤡🤡🤡Ennyire hülyének nézik az embereket a FASSZOPÓ zsidók❗❗❗❗❗ Korábban is lőtt már Gázában kórházat izrühel.....Még Hitler sem bombázott kórházakat ❗❗❗😠😠😠 Na hiába a zsidó az zsidó marad mint a patkány🔫🔫🔫🔫🔫🔫💩💩💩💩💩
prokopekladomer
2023. október 18. 08:36
A kétszínűség és álságosság bélyege most ég rá a nyugati országokra. Ha játszani fognak az olajexporttal, ne csodálkozzon a sok hülye Brüsszelben. Óriási a vérszag, ne csodálkozzon senki, ha pofára esünk Kaliforniától Moldáviáig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!